reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga to umnie to samo - jak dotej pory moj nie zrobil romantycznej kolacji :sorry2: i sie niepredko doczekam :dry: moj to taki byl romantyczny ze w dniu zareczyn zabral mnie do pizzerii a ukleknal przed pomnikiem Papieza :sorry2::-D

Kinga ,paulisia to ja z Was jestem najchudsza :-p:-D

Paulisia Ty pisalas ze masz 21 lat ? :confused: na zdjeciu nie wygladasz na tyle - dalabym Ci z 26-28 :-p bez urzy oczywiscie ;-)

Mazia i ja zycze Wszystkiego Najlepszego i Sto Lat:happy2: Torta nie dostaniesz ale to chyba tez jest pyszne :-)

reklama
polna niestety ale moj M. jakos nie widzi takiej potrzeby, zeby romantyczne wieczory robic. Zreszta romantyczny wieczor z dwojka dzieci to dla mnie nie ma krzty romantyzmu.... :p

Kinga Ty masz dwojke dzieci wiec macie trudniej a My tylko jedno wiec moglby sie wysilic no ale musze czekac , moze kiedys sie doczekam :sorry2::-D
a wlasnie mialam sie spytac - o ktorej Ty chodzisz spac ? :confused: czesto widze ze piszesz na BB po 24 :szok::dry:

polna ojjjj ostatnimi czasy to ok 1...zdarzalo sie ze o 2-3. Dzieci ostatnio mi chodza o 23 spac...a pozniej to albo film ogladam albo gadam na gg do pozna ;P raz sie zdarzylo ze skonczylam gadac ok 3 a lucja wstala po 5 :/ wiec staram sie max o 1 polozyc :D

Kinga o 23 :szok: ja bym chyba zwariowala gdyby Ala otej godz szla spac a Ty jeszcze masz dwojke dzieci :dry: pelen podziw ;-)
Igor az tak dlugo wytrzymuje a rano to o ktorej sie budzi ? tylko nie pisz ze o 8 :-p
ja max o 23 ide spac bo jak siedze do pozna to rano ciezko mi wstawac a przez caly dzien chodze jak zombi :sorry2::-D

Hej dziewczynki dziękuje za życzonka:))

a konczę dziś 20 lat.Mój R przyjechał do mnie o 8 rano z pieknym bukietem słoneczników(kocham te kwiaty),teraz juz pojechal bo na 14 do pracy.

Patrycja fajny taki wieczór,mój mi w zasadzie dziennie gotuje więc o tyle mam dobrze:-):-):-)a co do wiadomosci to nie dostałam zadnej.

Sorki ,ze tak po łebkach ale wpadłam tylko na chwilę.Dzisiaj na obiad mam 1kg winogron:D na nic innego nie mam ochoty:no::no::no:

Maziu! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!Żeby Ci ciąża zbytnio nie dokuczała a maluszek urodził się zdrowy!! :) sto lat

Paulisia Witaj! Serdecznie zapraszam do rozmowy :). Z chęcią przyjumemy nowych rekrutów hehe :). Oczywiście ja też nie staram się o dzidzię, podobnie jak Kinga podczepiłam się do rozmowy ;), no i tak jak Ty o następna dzidzię będziemy się starać na jakieś dziesięciolecie hehe :). Chciałabym, żeby pomiędzy dziećmi była mała różnica wieku, al niestety kasa kasa kasa :).

Kinga faktycznie dobry pomysł z tym łóżkiem :), ale mi by było szkoda naszego łóżeczka do piwnicy, albo komuś oddawać. Strasznie mi się podoba, mimo że drugi raz takiego bym nie kupiła :p

Polna ja też bym chciała przeżyć taki wieczór romantyczny, ale niestety pomysłowość mojego męża ogranicza się do kupna kwiatów z jakiejś okazji ;) co do niespodzianek to on chyba nigdy nie miał głowy, zawsze mi się wygaduje, co roku nawet prezent na świeta dostaje wcześniej bo on nie może wytrzymać :p

a właśnie teraz bardzo ważne dziewczyny mam wieeelką prośbę :
Czy zna któraś jakieś sprawdzone metody na mdłości w trakcie ciąży?

matosia mi bardzo na mdlosci pomagal miod. Kanapki z miodem zjadlam i jak reka odjal :)

polna Igor i Łucja wstaja po 7..... :)

paulisia ale ty to duzo wyzsza jestes wiec u ciebie napewno az tak tego nie widac jak u mnie :(

reklama
Do góry