reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Elisse odlizoluj sie od tego czlowieka a meczy Cie pod jakim wzgledem chce wrocic?jesli tak to za pozno i zycze aby to co wrozka wyrozyla sprawdzilo sie bo na takie wlasnie zycie zaslugujesz ze wspanialym i odpowiedzialnym facetem:)napewno jest Ci smutno ale nic na to nie poradzisz tak musialo byc niestety jedz do rodzicow odpocznij teraz to Ci sie nalezy i to jak najbardziej moze tam poznasz swoja milosc?:)udanego wypoczynku:*

niby jest tak jak mowisz lepiej od obcych niz rodziny myslalam ze z nim bedzie inaczej ale trudno rade sobie damy moze akurat cos atrakcyjnego znajdziemy

reklama
heja!

elisse masz racje...wyjedz, odpocznij...przede wszystkim od eksa! niech zginie i przepadnie wrrr....trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo tak jak wrozka ci wywrozyla! nalezy ci sie :)

mazia ale sie usmialam jak czytalam o twojej kolezance hehe :) chociaz powiem ci ze znajomej ze dwa razy sie zapomnialo wziac tabletke i zaszla w ciaze :)

matosia ja chodze z NFZ do ortopedy. Do bardzoooo fajnej babeczki. Na wizyte czekalam 3 miesiace ale jakos nie specjalnie mi sie spieszylo...bo to w koncu tylko kontrola....ja juz wczesniej widzialam ze nogi ma troche jak na beczce prostowane ale niektorym dzieciom pozno sie 'prostuja' i myslalam ze moze w jej wypadku tak jest...no ale lekarka powiedziala ze to niedobor i mam jej dawac wit. d. wiec teoria ze w mleku jest wystarczajaca ilosc legla w gruzach w moim przekonaniu....co do igora hehe on nigdy nie byl spokojnym dzieckiem :) to jest zywe srebro :) Łucja na szczescie jest spokojna inaczej bym sie pochlastala :) nawet jak mowie jej 'nie wolno' to w wiekszosci przypadkow stoi kreci glowa, mowi 'nienienienienie' i odchodzi hehe igor to do tej pory ma problem czasami ze zrozumieniem slowa 'nie, nie wolno' hehe ;P teraz to co chwila chodzi i przeprasza i pozniej znow cos odwinie i znow przeprasza...heh albo mowi 'kochanie, nie denerwuj sie, przeciez ja nie chcialem' :D ehhh wie jak urobic matke :D a slonce zostalo :) ostatnio to w ogole wypalil do mnie z tekstem "kobieto nie rozmawiam z toba, nie mow nic do mnie" heh :)

cornelka dziwny ten twoj brat..ale faktycznie z rodzina lepiej w zadne interesy nei wchodzic bo nic dobrego z tego nie wychodzi nigdy....ja tylko nie rozumiem dlaczego on wam nie chce wynajac?

Elisse jest mi naprawdę strasznie przykro z powodu Aniołka :( ból w sercu już na zawsze zostanie bo przecież miałyśmy zostać upragnionymi mamami...:( i w takim momencie nie rozumiem kobiet które się cieszą, że poroniły bo tego dziecka nie chciały i w ogóle dla mnie to kobiety bezuczuciowe. Będzie dobrze, wiem to po sobie. Jest teraz lepiej chociaż z każdym poniedziałkiem jest mi smutno i łapie doły wieczorem bo w tym dniem mój maluszek byłby o tydzień starszy:( ale tak widocznie musiało być teraz najważniejsze by się nie poddawać:) życzę Ci jak najlepiej i oby się spełniło to co Ci wróżka przepowiedziała:):*

Maziu jak to dobrze, że się odezwałaś w końcu:) cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze i że czujesz się wspaniale hehe:) powiem Ci, że mi i mojemu R podobają się również imiona dla chłopca Piotruś i Igor także gdyby za niedługo okazało się, że jestem w ciąży (mam nadzieje, że to niebawem nastąpi:)) to nie chciałabym byście obie z Kingą pomyślały, że odgapiliśmy imiona od Was:p chociaż możecie sobie zastrzec bo macie dzieci wcześniej:p:)

Cannella co się z Tobą słoneczko dzieje?? co słychać?? Wszystko u Ciebie wporządku??

Kinga no to teraz napewno u Ciebie błysk wszędzie:) możesz przyjechać do mnie i mi pomóż sprzątać bo już masz wprawę hehe

Zosiek co u Ciebie wariatko nasza?? :D

Cornellka no to życzę Ci by brat jednak okazał się dobrym bratem i wynajął Wam to mieszkanie no chyba, że znajdziecie coś fajnego:) a jak Wam się układa? mam nadzieję, że dobrze już:)

Matosia ślub zbliża się wielkimi krokami:) my też idziemy 29 sierpnia na wesele koleżanki ale myślami będą z Tobą jak będziesz składała przysięge:) o której macie w kościele ślub?? może się akurat tak złoży, że o 17 też tak jak koleżanka to będziecie równocześnie mowić a ja wtedy będę myślała o Was dwóch i z Wami to przeżywała:)

Niunia Ty pewnie nie możesz się doczekać swojego maluszka kochanego:) ahh to jest pewnie piękne uczucie już czuć jak kopie i rozrabia w brzuszku:) a masz już duży brzuch?? zrób zdjęcie i nam pokaż:D:D ja też bym chciała być znowu w ciąży i najlepiej ominąć pierwszy trymestr bo wtedy są największe niebezpieczeństwa dla maluszka. Niuna a jak się w ogóle czujesz?? Boisz się porodu??

Napewno nie napisałam wszystkiego co chciałam napisać każdej z Was bo mi w trakcie pisania bankowo coś z głowy wyleciało ale tak po krótce każdej coś odpisałam hehe:)

Buuuuziaczki:*:*

Elisse..bardzo przykro mi z powodu dzidziusia....to straszna tragedia....bez dwóch zdań...stracić dzidziusia... :( na nas zawsze możesz liczyć:)

zazdroszczę Wam dziewczyny tych wszystkich przygotowań...u mnie wszystko stoi i będzie stało w miejscu...jeszcze przynajmniej przez dwa lata...zobaczymy co będzie za ten czas...mam nadzieję,że wszystko się dobrze potoczy:) ale póki co stoimy w miejscu i pewnie będziemy stać:( jakiś dzisiaj kiepski nastrój mnie złapał....:( nie wiem czemu:(

Ostatnia edycja:
Anastazja nigdy nic nie wiadomo, zycie jest nieobliczalne :D

patrycja ojjjj tak blysk u mnie ale mysle ze nie na dlugo....czasami jak rano posprzatam to po poludniu juz w ogole nie widac zebym cokolwiek robila! heh uroki posiadania dzieci :D eee tam dla mnie mozesz nazwac Igor :D

Kinga bardzo dziwny:|

Patrycja bo stwierdzil ze chce zarobic na nim a jak [przez 2 lata wynajmowal za darmo i musial jeszcze dokladac to bylo dobrze oj on jest dziwny jeszcze bedzie nas prosil a my wtedy mam nadzieje bedziemy miec cos lepszego narazie sie uklada i jest dobrze:)

Anastazja oj zobaczysz ze sie szybko zmieni zycie lubi zaskakiwac i to bardzo nawet nie ebdziesz wiedziala kiedy:)

Cannella moglabys wpadac tu czesciej:)oj niestety z tymi pracami tak jest a szczegolnie na stazu odwala sie najgorsza robote ale spojrz na to z innej strony przeciez nikt tam Cie nie pogania i na rece nie patrzy prawda?wiec rob w takim tempie jaki odpowiada Tobie aby sie nie przemeczac:D

a ja dzis mam wolne i caly dzien gram chyba to choroba:p

reklama
Patrycja hehe akurat na 17 mamy ślub :D więc wszystko pewnie ułoży się bardzo podobnie ;). Miło, że myślami cho przez chwilę będziesz z nami ;).

Kinga w sumie to tak jest, że chłopcy są bardziej nie grzeczni. Tośka też w miarę słucha, często zrobi co jej się karze, a raczej nie zrobi tego co jej nie wolno, ale zdarzają jej się też bunty ;P. U nas nie ma szans na wizyte z NFZ bo jest niezła masakra... Facet, który robi usg itp wchodzi i wychodzi generalnie prawie o niczym nie informuje, z tego co wiem oc inne mam mówią. A tak swoją drogą to dobra z Ciebie mama, że pozwoliłaś Igorowi zostawic to słońce :p. A mały to niezły agent jest hehe co za teksty :D musisz miec wesoło w tym domu :D

Do góry