niunia ojjj ogromna przyjemnosc daja przygotowania ciuszkow i innych rzeczy dla malenstwa co? ja to moglam ciagle sie tym zajmowac hehe

no i niestety takie uroki koncowki :| tez mialam problemy ze snem - a raczej spac nie moglam bo juz ciezko mi bylo...przewrocenie sie na drugi bok to dopiero bylo wyzwanie...mialam wrazenie ze moj brzuch wazy conajmniej tone no i niestety przy pierwszym strasznie biodra mnie bolaly, nie moglam wytrzymac dluzej niz 10min na jednym boku bo zaczynalo koszmarnie bolec

......eeee co do cesarki i wspolzycia to absolutnie nie prawda

po porodzie SN dluzej trzeba odczekac bo jak dziecko sie przeciska to wiadomo...troche tam szkod narobi...musi to sie zagoic. Po cesarce, "tamto" miejsce jest nieruszone wiec tak na dobra sprawe mozesz wrocic do seksu niemal od razu. Tutaj raczej pozostaje kwestia rany, jak sie bedzie goila, czy bedzie cie bolala itd....po cesarce z opowiadan kolezanek to po 2-3 tyg juz dzialaly z mezem

skad te pol roku ci sie wzielo? po cc przez 2 lata nie powinno miec sie kolejnych dzieci....zeby organizm zdazyl sie zregenerowac, miejsce gdzie tna zrosnac (bo to ze na zewnatrz juz wszystko wyglada ok nie oznacza ze miesnie itd juz sie zrosly...)
ehhh jak tak czytam ciebie i anijke to az samej mi sie chce kolejnego
shirra jejus zeby jak najszybciej zlecial ci czas tego stazu i uciekaj....no i przestan w koncu palic! Idz na akupunkture to ci pomoze

przynajmniej na jakis czas.... a wtedy to moze bardziej zal bedzie ci wrocic jak np dopiero po roku od zabiegu zacznie cie brac chec zapalenia