reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek moze masz dobra przemiane materii?zazdroszcze Ci tych 5kg w miesiac ja sie glodzilam troche cwiczylam i nic

Matosia czyli ciaza to dobre odchudzanie hehe moja kolezanka po ciazy tak schudla ze o wiele lepiej po niej wygladala niz przed:)

no tak dzien matki dzisiaj trza biec po kwiatka

reklama
po czesci jest to sposb choc mam kumpele ktoraprzytyla 20 kg i zaczela chudnac dopiero gdy jej synek mial 6 miesiecy

ale najwazniejsze ze schudla i jej nie zostalo:)

kurcze a ja znow mam uczucie jakbym miala zaraz okresu dostac:\

Cornnelka:) jak się ćwiczy nie można się głodzić:) bo organizm przestawia się na kryzys i każde jedzonko magazynuje w postaci tłuszczu:) trzeba się racjonalnie odżywiać:) i cardio głównie ćwiczyć:) ale nie zapominać o ćwiczeniach siłowych:) a Ty Matosia nie masz z czego chudnąć! w sumie powinnaś przytyć! bo musisz być przerażająco chuda! ja też mam 170 cm i waże 10 kg więcej!

zosiek puki co nie mam zamiaru chudnac :) ale jak przestane karmic napewno znajdzie sie pare kilo wiecej wiec pewnie jakies cwiczenia beda obowiazkowe :)

Matosia racja, szczypiorek z Ciebie niezly...z 5kg by ci sie przydalo :) ja jak przestalam karmic to od razu +9kg :D mi to cwiczenia duzo daja, nie trace jakos specjalnie na wadze ale cialo inaczej wyglada... :)

ja tez mam 170 ale waze na chwile obecna 69kg wiec jeszcze tak minimum 6 musze zrzucic :> na silownie chodze codziennie natomiast z dieta u mnie krucho.... ;p

A ja mam 166 i 62 kg :D Niby w normie, nie jestem gruba, ale chudziutka też nie :D
Ale co tam ... Na razie mi waga nie przeszkadza chociaż nie ukrywam, że chciałabym ważyc gdzieś z 55 :)

hej dziewczyny, bardzo ciekawy temat wprowadziłyście, ja też bym chciała zrzucić ale wałeczek na brzuchu :) mam 164 albo 165 (w każdym miejscu inaczej podają :p) i ważę 52 kg więc nie jest źle ale denerwuję mnie właśnie ten wałek na brzuchu bo jak usiąde to mi się wylewa:p ale to trzeba brzuszki robić tylko problem w tym, że mi się nie chce :p

A pytałyście o mojego braciszka, dziękuję za zainteresowanie. Więc, on ogólnie czuje się dobrze wszystkie wyniki ma dobre, przeszedł już bardzo dużo badań, dużo lekarzy, bardzo mi go szkoda. Każdy z nich mówił, że chłopka z niego świetny, zdrowy, ruchliwy no tylko ten rezonans wykazał te małe zmiany. Ale nie jest jeszcze potwierdzona ta choroba stwardnienia rozsianego, lekarze powiedzieli, że co trzy miesiące trzeba kontrolować i mieć nadzieje, że się nie rozwinie. Ja z całego serca bym tego chciała bo kocham go nad życie, to jest takie moje oczko w głowie:) oczywiście moja siostra też ale nim jakoś zajmowałam się jak był mały i w ogóle wiecie o co chodzi.

reklama
Patrycja no bez brzuszkow to niestety ciezko bedzie ..chociaz moge ci polecic serum-koncentrat do szybkiego wyszczuplenia brzucha, bioder, ud, posladkow dax cosmetics (koszt jakies 11-13zl, zalezy gdzie) ja po nim stracilam 3cm w pasie i 3 cm w udach :D w ciagu niecalego miesiaca smarowania sie... :>
zobaczysz napewno bedzie dobrze z Twoim bratem, nie moze byc inaczej....poprostu nie moze. Grunt to pozytywne myslenie... :)

Do góry