reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

mi tam sie nie nudzi...ide - cwicze i wychodze hehe nie mialabys czasu rozmawaic z kolezanka, a jelsi bys rozmawiala to nic by z cwiczen nie wyszlo wiec nie wiem czy to taki dobry pomysl...na fitness sie zapisz to co zajecia cos innego to ci sie nie znudzi, a poznasz nowe dziewczyny :)

reklama
Śluz płodny jest rozciągliwy, przezroczysty. Jak masz kłopot to może warto skorzystać z wiesiołka? Pierwszy dzień z takim śluzem to szczyt śluzu a bez niego to ciężko o zapłodnienie ...

Kinga nie fitnes mnie nie kreci zanudzilabym sie jak juz to tylko silownia

Canella to nie dla mnie ja nie mam cierpliwosci do takich rzeczy jesli mam zajsc w ciaze to i tak zajde a taka obserwacja to mi nie wiele da bo przeciez razem nie mieszkamy wiec tylko licze na mile zaskoczenie:)

ja juz ide spac bo padnieta jestem dobranoc:*

Ajj nie trzeba miec cierpliwosci ... wystarczy tylko obserwacja nic wiecej... no ale jak chcesz :) dobranoc :*

Ja tam obserwuje swój sluz i jak teraz go nie będzie to olej z wiesiołka :D

Ostatnia edycja:
ale zescie dziewczyny popisaly hohoohooooo :)
Kinga a ten fitnes to tak powaznie duzo daje? ja co prawda nie mam jeszcze problemow z waga ale jak przestane karmic napewno apre kilo przydzie i juz mysle o tym aby je stracic :p tylko te wszystkie fitnesy to kurcze drogie iestety :(

ja Wam powiem dziewczyny,że jeżeli macie silną wole to w okresie wiosenno-letnim radzę ćwiczyć na dworku:) zimą zdecydowanie zachęcam do clubu) ja wracam do treningów z młodości (szkoły sportowej) zaczynam od rozgrzewki.. pajacyki, trucht, rozciąganie ok 10-15 minut, potem 30 minut truchtu (dobre buty to podstawa! nie muszą być modne, ja kupuje w outlecie:) bo są znacznie tańsze,a poza designem się niczym nie różnią od tych w normalnym sklepie ), 30 minut skakanki (uwaga na kolana i kostki!!) na koniec 5-10 minut marszu...:) a w domu (zaraz po powrocie) ćwiczę sobie stacjonarnie:) damskie pompki 2-3 serie po 10, 3 serie po 30 brzuszków prostych, skrętnych, rowerku, nożyc..:D 3 serie po 30 przysiadów, 3 serie po 30 wykroków, 3 serie po 10 ćwiczeń na stoliczku na ręce:D 3 serie po 30 podnoszenie dupeczki z leżenia na plecach:D do tego dieta ( ja rano jadam 2 garstki płatków fitness z szklanka mleka 0%, II śniadanie 5 migdałów, obiad sałatka z cukinia z grilla + 2 kromki chlebka wasa (pełnoziarnistego!!!) z np. grubszym plastrem szynki drobiowej lub kurczakiem (choć ja mięska nie jadam:p rybek też nie) podwieczorek 5 migdałow. ok 19-20 jem kolację - szklankę koktajlu truskawkowego w ciągu tygodnia :) a przed snem się rozciągam:D na mnie to bardzo działa:) w ciągu miesiąca nawet 5 kg chudnę:) a mięśnie ładnie się kształtują:)

radę byś dała:) tylko dużo białka trzeba dostarczać:D i warzyw:) mniej węglowodanów max do 14 :D i zero cukru:d ale jakie są efekty:D

reklama
Zoseik ja tam nie chce sie ograniczac w jedzeniu zalezalo mi by bardziej na samym 'treningu', ale narazie jeszcze nie bo jak bym zgubila teraz 5 kg to nie bardzo bym wygladala (teraz waze 50 kg przy wzroscie 170) wszystko przez te karmienie, ale taka wage bym chciala juz utrzymac, mam nadzieje ze ni schudlam bardziej bo od paru miesiecy sie nie wazylam
a u nas no nic dzien matki dzisiaj a Tosia od rana marudzi, wwczoraj kupilismy jej szczeniaczka uczniaczka, za pierwszgo zabka i na dzien dziecka razem :)

Do góry