reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Macie racje. Nie będę z Nim rozmawiać. List powinien wystarczyć ... O ile będę miała odwage mu Go dać. Wczoraj napisałam go w przypływie emocji, gniewu ... Dzisiaj go nie czytałam. Nie ma tam nic złego także powinnam być spokojna, ale ... No właśnie - jest ALE - czy dotrą do Niego moje słowa, czy mnie nie wyśmieje :(

reklama
Ania dlatego właśnie poczekam, ponieważ ostatnio rozmawialiśmy o tym i on utwierdził mnie, że mnie bardzo kocha i to ze mna wiąże swoją przyszłośc dlatego bede czekac. Może to jest nam dane teraz i może to właśnie umocni nasz związek. Mam tylko taką nadzieje, chociaz chciałabym by to się stało w najbliższym czasie.

Roksantusia dziękuje lub nie dziękuje by nie zapeszyc niczemu:)

Zosiek o to widzisz jakiś przełom w Waszym związku. Właśnie o to nam chodziło byś pokazała, że szanujesz siebie i on ma taki sam obowiązek szanowac Ciebie. Jeśli zaproponował Ci byś pojechała jego autem które jest dla niego ważne no to może pokazuje, że Ty też jesteś dla niuego ważna. może ma taki styl okazywania tego wszystkiego. Nie wiem ale w każdym bądź razie życzę powodzenia i infornmuj nas na bieżąco.

Cannella jeśli Twój chłopak czuje to samo i liczy sie z Twoimi uczuciami to nie wyśmieje Cie tylko to wszystko odwzajemni. Ja wiem, że oni maja różne sposoby okazywania uczuc ale może w jakimś stopniu zobaczysz czy on też to okazuje. Główka do góry, jesteś dzielna kobietką i dasz rade to przetrwac, a pomyśl, że jak to przetrwacie to jak bedzie miło:)

ale sie krecila rozmowa a mnie nie bylo:)az nie wiem teraz od czego zaczac:)

u nas kryzys trwal ponad pol, roku i bylo czasem naprawde ciezko chociaz pojawialy sie chwile szczescia ktore pomagaly nam to wszystko przetrwac wlasnie brak rozmowy to poglebial bo nie wyjasnialismy sobie tego co jest nie tak ale minal i teraz jest lepiej pojawiaja sie klotnie ale to przeciez normalne

dziewczyny jak ja bym chciala tak mowic o swoim dziecku az mnie taka zazdrosc wziela i wciaz to pytanie kiedy przyjdzie na mnie kolej

Canella bedzie dobrze zobaczysz dasz rade a listu nie wysnieje

Zosiek moze jeszcze cos z tego bedzie?:)

Dałam mu list. Przeczytał. Niektóre zdania nawet na głos. Po tym leżeliśmy bez słowa wpatrując się w siebie ... W końcu usłyszałam przepraszam. Pogodziliśmy się prawie nie rozmawiając, bo tak na prawde to zrozumieliśmy się bez słów :)
Dziewczyny kocham Go jak jakaś wariatka :D

Cornellka nie jesteś sama my też pragniemy dziecka ale nasze drugie połówki nie bardzo jeszcze:( jak ja bym chciała juz tulić takiego skarba mełego, no ale chyba jeszcze nie jest mi to dane.

Cannella mówiłam, że będzie dobrze, trzeba robić tak by faceci nasi zrozumieli swój błąd a jednocześnie wiedzieli, że nie jesteśmy zabawkami i trzeba nas szanować oraz liczyć się z naszymi uczuciami bo tylko szanujące się dziewczyny żyją w zgodzie ze sobą i mężczyźni prędzej czy później będą tylko na to patrzeć bo to się liczy. Ale się rozkręciłam:)
Ja też straaaasznie kocham swojego ukochanego, normalnie to jest coś niepojętego:)

Cannella widzisz wiedzialam ze sie pogodzicie i znow pojawi sie usmiech na Twojej buzce znaczy ze wzial sobie te slowa do serca i zrozumial blad

Patrycja jak czytam takie rzeczy czy widze te malenstwa to az mi sie serce kraja i tez bym je chciala tulic opiekowac sie zmieniac pieluszki calkowac rozmawiac usmiechac sie ehh marzenia:)

Uśmiech na mojej twarzy pojawił się również teraz jak czytam Wasze posty :)
Mooojeee kochane ;**

Ehh ja też bym chciała miec małego szkraba ... Bardzo :(
Cornelka kiedy masz dostac @ ?

Canella kolo 2.06 moglabym go nie dostac nie obraze sie:p a jeszcze dzisiaj tak zle sie czulam robilo mi sie ciemno przed oczami i tak duszno mi bylo:(

Patrycja ja tez licze na ta magiczna wpadeczke:D

reklama
roksantusia witaj :) jestesmyw tym samym wieku tyle ze ja mam mlodsza coreczke ma 8 miesiecy
canella bardzo ciesze sie ze wam sie znowu uklada! ach az normalnie mi sie humor poprawil :p
cornelka wiesz to pewnie ten instynkt macierzynski hehe, alepewnie pomoglo by gdybys z jakims dzidziusiem troszke poprzebywala, masz taka mozliwosc?

Do góry