Ania dlatego właśnie poczekam, ponieważ ostatnio rozmawialiśmy o tym i on utwierdził mnie, że mnie bardzo kocha i to ze mna wiąże swoją przyszłośc dlatego bede czekac. Może to jest nam dane teraz i może to właśnie umocni nasz związek. Mam tylko taką nadzieje, chociaz chciałabym by to się stało w najbliższym czasie.
Roksantusia dziękuje lub nie dziękuje by nie zapeszyc niczemu
Zosiek o to widzisz jakiś przełom w Waszym związku. Właśnie o to nam chodziło byś pokazała, że szanujesz siebie i on ma taki sam obowiązek szanowac Ciebie. Jeśli zaproponował Ci byś pojechała jego autem które jest dla niego ważne no to może pokazuje, że Ty też jesteś dla niuego ważna. może ma taki styl okazywania tego wszystkiego. Nie wiem ale w każdym bądź razie życzę powodzenia i infornmuj nas na bieżąco.
Cannella jeśli Twój chłopak czuje to samo i liczy sie z Twoimi uczuciami to nie wyśmieje Cie tylko to wszystko odwzajemni. Ja wiem, że oni maja różne sposoby okazywania uczuc ale może w jakimś stopniu zobaczysz czy on też to okazuje. Główka do góry, jesteś dzielna kobietką i dasz rade to przetrwac, a pomyśl, że jak to przetrwacie to jak bedzie miło