reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga najwyrazniej mamy :sorry2::dry:
a wlasnie , myslisz juz o robieniu testow alergologicznych ? :confused: wsumie Igor jest starszy od Ali a slyszalam ze na tego typu testy powinno dziecko miec skonczone 3 lata bo dotego czasu moze byc uczulone a potem znika :sorry2:

Ala ma z zabezpieczeniem lozko a i tak spadla mi z Niego , akurat wtedy kiedy nie polozylam zadnych poduszek na podloge :szok::blink:
no ale jak Przemka nie ma to zemna spi w lozku - tak nam wygodniej :-)

reklama
Kinga ale ja bym chyba nie potrafila zazdroszcze takim dziewczynom ktore sie umia tak szybko pozbierac i odrazu znalezc szczescie i milosc

polna ja jestem bardzo chetna zeby mu zrobic z krwi ale przeraza mnie mysl o pobieraniu jej...igor to taki histeryk...w dodatku taki jest silny ze jak wpadnie w amok awanturniczy to nawet moj M. nie moze go utrzymac.... :(((

cornelka nie potrafilabys bo za bardzo pesymistycznie podchodzisz do tych spraw. Trzeba zyc dalej. Skoro wiesz ze nie mozesz byc ze swoim bo mu nie ufasz i nie zaufasz....to lepiej zamknac ten rozdzial swojego zycia i znalezc sobie tyle zajec zeby nie miec czasu o nim myslec...i nim sie obejrzysz a juz bedziesz miala kogos innego, fajniejszego.

Ostatnia edycja:
Kinga latwo powiedziec trudno wykonac ja to wszystko wiem ale ponad 4lata to kawal zycia nie umiem od tak zapomniec i szukac innego jeszcze za wczesnie na to narazie pobede sobie sama...
napisal ze mnie kocha ile w tym prawdy moze byc?

Kinga to silny jest a juz tak zareagowal na pobieranie krwi?

Kinga to Igor z Ala by sie dobrali :-D Ona tez (zacytuje pewna osobe ),, nie pozwoli sobie dmuchac w kasze .. :szok::sorry2::-D jak tylko widzi szpital to juz placze a jak zobaczy kogos w bialym fartuchu to diabel wnia wstepuje :sorry2:

A ja kupilam takie lozko dla Ali ŁÓŻKO SOSNOWE MARTUSIA DLA DZIECKA 70x160 (699230777) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor taki co jest dziecko na zdjeciu :tak:

Cornelka wiem wiem no ale sama przyznaj racje ze jak sie jest nowym na jakims watku to trudno wpasc w rytm z nowymi dziewczynami ktorych sie zabardzo nie zna ;-)
Ja tam nie wiem czy potym co sie wydarzylo byl u Ciebie bo jakos nie doczytalam ale mi sie wydaje ze On powinien przyjsc i porozmawiac a nie pisac ze Cie Kocha :no: heh to jedynie moze wymyslic facet ze smsy ze slowem Kocham wsytarcza:shocked2:

Nic uciekam , musze Ali zrobic kolacje a potem kapiel ;-)

Ostatnia edycja:
Polna masz racje ale chyba z Toba az tak zle nie jest jakos dobrze z nami sie dogadujesz:)
nie nie rozmawialismy bo ja nie wiem czy chce go widziec pewnie sie rozkleje i bede ryczec a to nie jest wskazane nie moge okazac swojej slabosci chociaz wiem ze i tak bedziemy musili sie spotkac lepiej jak najszybciej i miec swiety spokoj

Kinga moja koleżanka ma dla jednego dziecka, a dla małej łóżeczko i fotel cały czas rozłożony. Lepiej takie piętrowe, o to ze zdjęcia ma jeszcze barierki. Mała poradzi sobie w takim?
Cornellka co mówisz? Kiedyś dasz radę ;-)moja znajoma też tak miała, z jednym parę lat była i koniec. Po jakimś czasie poznała innego i teraz ślub i dzidzia w drodze :tak: Nie wiem czy takie wrażenie z okresem się ma :confused: bo to naprawdę u mnie zawsze przed okresem dzień taki standard. Ale teraz mam temperaturę 37.0. Jutro się okaże :wściekła/y: boje się, że to jednak nie fasolka :baffled:
Polna N niestety dzieci w tym wieku są bardziej wrażliwe. Testy alergiczne najbardziej można zrobić.

Cornelka chyba nie , az tak stuknieta jak niektore to nie jestem :tak: pomijajac napiecie przedmiesiaczkowe :-):-D
Racja , lepiej spotkac sie jak najszybciej i wszystko wyjasnic a ze bedzie trudno to logiczne , wkoncu dlugo byliscie ze soba ;-)

reklama
Mazia ja mam w mieszkaniu 4 pokoje (ale każdy z nich ma ok. 20 m2), dwie kuchnie:) no i jedną sporą łazienkę:) a z facetami najlepiej mi się mieszka:) a dzidziusia masz fajnego:D:D:D w brzuniu:D jak brzusio urośnie wrzuć fotki:D:D

Kinga:) to pewnie jakieś inne cholerstwo go mogło udziobać...;/ mi pomagają kostki lodu (ale dziecko jak ruchliwe to się z tym nie ustoi, więc fenistil polecam:p) a łóżko piętrowe! dopiero będą miały zabawę no i miejsce zaoszczędzone:p

Cornelka:D super, że idziesz na wesele:) bardzo się cieszę:) pewnie będziesz się super bawić!!

Cannella:) a co tam u Ciebie?:)

Polna;) napisz może coś więcej o sobie to jakoś lepszy kontakt nawiążemy:D:D

Patrycja:D:D opowiadaj co Twój tam wymyślił:):) a wiesz przytulanko:) skoro lekarz nie widział przeciwwskazań to ja też nie widzę problemu i może będziecie mieli fajny prezent na weselicho?:D:D

A ja Wam powiem dziewczynki,że postanowiłam schudnąć:) z 7-8 kg..do końca września i generalnie wyrobić sobie rzeźbę:) ale to moje odchudzanie pozostawia WIELE do życzenia:D 3majcie kciuki:D:D a na rocznice to właśnie nie wiem...bo z siostrą mojego kombinowałam gdzie by to zabrać mojego P,ale póki co mi nie odpisała:( a prezent już mu kupiłam:) to ekspres:D ale nie do kawy:p jakieś gówienko do wspinaczki:D:D 3majcie kciuki za jutro:)

Do góry