reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

He he nie mam kasy na elektronicznego fajka :p Zresztą po co? Młoda jestem i silna :D
Wiecie ja nawet sie sobie dziwie ... Bo dlaczego dopiero teraz mam w sobie siłe do rzucenia? Kilka razy probowałam i kilka razy skończyło sie tym :"Eee zapale jednego, od jednego sie nic sie stanie :D Wezme sobie 3 buszki i już nie bede palić" :D ehehe ale zawsze kończyło sie tym, że znowu zaczynałam jarać :p

Kinga dużo Twój Małż pali dziennie? i co nie zamierza rzucić??

A wczoraj? TŻ był bladzieńki, słaby i w ogóle źle sie czuł bez fajki :D w końcu wstał i powiedział, że idzie kupić paczke. Nie powiedziałam nic. Mam dość gadania, zresztą do niczego go nie zmusze, bo On musi chcieć. No i kupił te fajki i zapalił przy mnie najpierw jednego, potem drugiego, a ja ... JA NIE CHCIAŁAM :D i nie ZAPALIŁAM :p

Lovely :) Miło Nam :) Trzymamy kciuki, żeby Ci sie udało :*
A ślub jakiś planujecie? Mieszkacie razem?
Pytałaś sie chyba ile lat ma Patrycja? Jak tak to odpowiadam : 21 :)

Ja bym chciała mieć dzidzia, ale myśle racjonalnie i wiem, że ledwo byśmy sie utrzymali :( Ja zaoczne, TŻ też... Ale co będzie to będzie. Maleństwo samo wybierze sobie moment :D

reklama
shirra trzymaj sie trzymaj :) a taki papieros to tez jest z kofeina...mozna i takie nikotynowe wklady kupic....a wydajesz mniej na to niz na normalne papierosy :)
a moj mezulek pali jedna paczke dziennie, light'ow :) poki co nie czuje potrzeby rzucenia....a zaczal palic jak mial 27 lat - to dopiero glupota.

kurna jak mi sie nic nie chce :|

No o Ty gadasz?! :-D 27 lat miał i zaczął palić?! Ale niepoważny facet :-D:-D hehehe no też ... i po co tu palić? truć sie? wydawać na darmo pieniądze? to kurde 300 zł miesięcznie ...

Dziewczyny widziałyście mój suwaczek? :-)

Shira pierwszy dzień widzę za Tobą. Teraz tydzień pierwszy musisz wytrzymać. Podobno bierne wdychanie dymu z papierosów jest jeszcze gorsze. Kinga w takim wieku zaczynać się truć? Taki zestresowany był? Nigdy nie miałam chłopaka, który palił papierosy. Jak byliśmy parą, zawsze rzucali :-D to się nazywa poświęcenie :tak: nie mogłabym być z taką przysłowiową popielniczką. Rozumiem zapalić od czasu do czasu na imprezie, ale tak na co dzień marnować pieniędze :no:
Niunia nie przemęczaj się za bardzo. Moja koleżanka tak robiła, potem w zamian do szpitala latała, a maluch przedwcześniej urodzony i w inkubatorze. Najważniejsze jest teraz maleństwo.
Tak naprawdę wszystko kosztuje, dzieci też. Ja uważam, że nic nie daje tyle radości, co dziecko. Jeden uśmiech, przytulenie się i tyle wystarczy do szczęścia.
Ale ja się z Wami staro czuję ;-) 26 już skończone, sama jak palec. W dodatku z samymi problemami na głowie :eek:
Ja jestem ewenementem, nie lubię horrorów zazwyczaj. Zwłaszcza takich krwawych, zbiera mi się wtedy na nie powiem co :-p to się nazywa być przewrażliwionym.

Lovely zobaczymy co z tego bedzie moj tez w tym samym wieku:p jak dlugo jestescie razem?zareczeniu juz czy jeszzcze nie? napisz cos wiecej o was

Kinga juz tyle schudlas?zazdroszcze Ci bo ja nic:|(przyzwyczailas sie ze go nie ma w domu a z Łucja moze tez tak szybko pojdzie w koncu musi miec jakies cechy po bracie:)

Shirra Patrycja ma chyba z 23 lata :) a suwaczek widze hehe i niezle sie 3masz napewno dasz rade a Twoj Tż niech nie pali przy Tobie skoro on nie chce rzucac to niech Tobie w tym nie przeszkadza:)

Patrycja a Ty jak tam?@ juz jest?

Patrycja ma 22 :p Sprawdziłam na nk :p Chyba mnie nie zje za to, że ją za młodszą wzięłam :D
Powinna mi jeszcze podziękować :p heeehehe

Elisse znajdziesz swoje szczęście ! Jesteś młodą, śliczną i mądrą kobietą. Zaręczyny, ślub i dziecko to kwestia czasu :) Najpierw ochłoń z tamtej miłości a wtedy przyjdzie ta następna, właściwa :)

Ej dziewczyny pisać a nie :p Nigdy z Wami pogadać nie można :(

Cornelka a niech sobie pali ! Nie wiem dlaczego, ale mam w sobie dużo siły, wiary i samozaparcia ! :)

Elisse wlasnie tak jak Shirra pisze ochloniesz i znajdziesz tego wlasciwego ja to wiem:)

Shirra no tak myslalam ze cos kolo tego hehe:p
to dobrze nie zmarnuj tej sily bo moze to jakis znak hehe":D

Ty Cornelka Słoneczko moje wszędzie widzisz znaki :-):-)
Ciekawe co u siebie widzisz :-D:-D:-D

Dlaczego My tu zawsze we dwie? :-(

Ostatnia edycja:
Kolia, w sumie też o tym myślałam żeby iść jeszcze do innej sali :-D:-D Ale nie chciało mi się już :-p
Anastazja, no śmiesznie, ale co zrobić :sorry: Może aż tak młodo wyglądam i do tego nie zauważyła brzuszka.. sama nie wiem :confused2:
Lovely, masz rację! Właśnie tak samo sobie to tłumaczyłam i nawet o tym myślałam jak nie wiedziałam że mnie nie wpuszczą.. szliśmy do kina i przechodziliśmy obok reklam i mówię do mojego P. "Chodźmy na brzydką prawdę.. A nie na horror, bo coś mi się może stać!" hah mówiłam to w sumie w żartach, ale trochę prawdy w tym było i coś mnie ciągło na komedię :) Miałam na nią ochotę.. No ale że on już był na to tak nastawiony no i w sumie ja też byłam ciekawa jak to wyjdzie w 3D to nic już nie mówiłam.. :-D Po czym jak mnie nie wpuścili i siedzieliśmy już w sali na tej komedii usłyszałam tekst "Zawsze musi wyjść na Twoje" hahaha :-p
Niunia ja też przed ciążą kochałam horrory, a teraz wolę zdecydowanie komedie. Mój jest 2 lata starszy- 19. :blink:

Ale nudyy.. :baffled:

reklama
Shirra ja nic u siebie nie widze oprocz tego ze nie chudne:(
a dlatego ze mamy za duzo czasu ja za godz ide do pracy zrano mam czas i po pracy tez chyba ze Tz jest ale dzis go nie bedzie wiec bede wieczorem:)

Ja uwielbiam horrory ale nie za krwawe bosa okropne:p

Do góry