reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

ja marzylam o dziewczynce.. teściowa była pewna że dziewczynka będzie.. wogóle wszyscy mówili że na pewno dziewczynka.. bo synek już jest.. a ja patrzyłam na siebie w lustrze.. na to jak wyglądam i na to jak wygląda mój brzuszek.. no i nawet lepiej się mam niż w pierwszej ciąży.. bo wtedy to wyglądałam jak szesnastka z brzuchem :D i czułam w kościach że synek będzie.. im dalej w ciąży tym bardziej byłam o tym przekonana.. no i prosze.. nie pomyliłam się.. szkoda troszkę.. no ale co.. ktoś musi przedłużyć życie nazwiska ;)

reklama
Dzisiaj sie dowiedzialam ze moja kolezanka ktora ma termin na 15 wrzesien bedzie miala coreczke:tak:bardzo chciala synka ale coz wazne ze wszystko jest ok, ja sie smieje ze ona ma corcie a chciala synka to ja bede miala synka a chce corcie:laugh2::laugh2::laugh2:ojjjj juz 5 uslysze bicie serduszka naszego malenstwa:rofl2:

Kolejny facecik:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Gratulacje, a miał być facet czy dziewczynka???
Ależ będzie walka o dziewczynki:-):-):-):-):-):-):-):-)

POST PTASZYNA chciałabym zebys mnie tez dopisala do wrzesnióweczek:-)
termin porodu mam na 19.09.2009
bedzie synek Karol:rofl2:

reklama
Do góry