reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Wyobrazcie sobie, że mnie jako matke intuicja zawiodła, cały czas w 99% miałam przeczucia na CHLOPCA a okazala się DZIEWCZYNKA z czego bardzo bardzo sie cieszę!

Ninonka mnie nie zawiodla ta intuicja od poczatku czulam ze bede miala synusia, tylko przed usg cos mi sie pokrecilo, ale kochana u Ciebie od razu mowilam ze bedzie coreczka i zgadlam!!!Moze zostane wrozka ....:-D:-D:-D

Bardzo sie ciesze i GRATULUJE DZIEWCZYNKI,:tak::-) teraz juz wiesz jaki kolor ciuszkow wybierac;-):-)

reklama
Wiola tak wlasnie piszac zastanawialam sie jak bedzie u Ciebie;-):-):confused:Ciekawe....ja nadal twierdze ze synus;-):-):tak:

Ninonka gratulaje!!!!! dziewczynki "gonia"chlopcow!

Oli, a Ty skad masz te zdonosci jasnowidzenia? moze i mnie wywrozysz?;)

ja mam czuja na chlopca (drugiego), ale tak, jak u Ninonki, moja mama tez uparcie twierdzi,ze dziewczynka!

Oli to ja też w kolejce, będziesz naszą osobistą wróżką!! :-D:-D
Ja mam nosa na dziewczynkę, ale jeśli mam intuicję po mamie, to na pewno chłopak będzie. ;-)
My z siostrą, kiedy byłyśmy u mamy w brzuszku byłyśmy Bartkami :-D:rofl2:

Dziewczyny no nie wiem skad mam te zdolnosci moze to moj znak zodiaku-Rybki:tak:Powiem Wam jeszcze ze ja czuje u siebie teraz dziewczynke coraz bardziej, a wiem juz ze bedzie synus:-D:-D:szok:

Jagooodka no ja mysle ze bedziesz miala jednak synusia;-):tak:
Gatta83 kochana nad Toba to ja musialabym sie glebiej zastanowic:tak:;-):-D

oli na wróżkę, hehe, ale widzisz w moim przypadku Cie się udało hihihi.
A ja tez jestem rybka :tak::tak::tak: tylko, że intuicja mnie zawiodła hehe :-D

ja jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, czulam ze to chlopak, tak po prostu... pozniej na usg wyszlo ze to raczej baba, wiec lekki zawod a potem radosc- sukieneczki, kokardki.....
i potem usg w 7 miesiacu i.... !!!!... nagle cos pomiedy nuzkami wyroslo :D :D :D wiec jednak moje przeczucia sie sprawily
przez wiekszosc ciazy to ja sledzie jadlam, a ich nienawidze takna prawde, wszystko co z octem i kwaszone ogorki... :D;-)

ninonka - ogromne gratulacje! czułam w kosciach ze bedzie kobietka jak zaczełas kupowac ubranka bardziej pod chłopca i z myslą o synku... ;-):tak:

ptaszynko - połowa z tych mamus chyba i tak sie nie udziela :confused:

reklama
Ja też się pomyliłam w swoich przeczuciach-od początku czułam, że będzie chłopiec, prawie bym sobie dała rękę za to uciąć i niestety się pomyliłam:confused: Ale już się przyzwyczaiłam do myśli, ze będzie dziewczynka

Do góry