Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wszystkim dziewuchom wszystkiego gratuluję...zabków nowych,zdrowych uszu und so weiter...
wesolutka powodzenia...
mam pytanko...Kiniuśka ma jedno oczko normalne,a drugie hmm...nawet nie wiem jak to opisac dolna powieka jak jest i na niej rzęski...to Kiniuśka ma jakby zupełnie schowane te rzęski,bo nacodzi na nie fałdek skóry,który jest pod powieką jakby...wiadomo jak??????????
pytałam o to p.pedistrę to mi przepisała krople na oczko,jakby ropialo...ale kurdele bele po co krople jak nie ropieje???a ona nic nie widzi????no to kurde nie wydaje mi się normalne,bo jak patrzy w dół to ten fsłdek skóry aż na oczko jej nachodzi...schizuję????

. Nie szczepiłam jej, to fakt, ale też nie sądziłam, że po 3 miesiącach przedszkola sobie taką wirusówkę przyniesie
. Jutro idziemy do lekarki, po potwierdzenie diagnozy. Wysypało ją pierwszy raz wczoraj, takie małe punkciki( 3 sztuki) na głowce i czole, a dzisiaj to już mamy wszędzie po trochu, no i doszła temperatura (38,5):-
) - załapała ospę w ciąży - to był stres ....czy z dzieckiem OK