reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
No właśnie te w C&A jakieś przecierane, z diamencikami przy kieszeniach, normalnie gra i trąbi zespół Kombi :cool2:wioch ana całego i do tego za taka kasę.

Ja mam zamiar w tych gaciach oblatać do końca ciąży i zbytnio nie przesadzać z zakupem ciuchów bo nie planuje więcej dzieci ;-)

Byłam jeszcze w Tesco i super promocja na bodziaki, była kurde ale jeszcze nic nie kupuje nie chce zapeszać

ja u siebie chodzilam i nie trafilam na ani jedna pare spodni ciazowych!!! jeszce wlasnie C&A mi zostalo ... a tak to chyba z Pl bede sciagac , bo tutaj lipa na maksa
a w innym regionie Fr jak lazilam i szukalam dla siorki to bylo pelno ciuszkow i do tego fajnych ...
co do wyprawki to zaczne kupowac jak na USG genetycznym bedzie wszystko dobrze !! juz mi malo zostalo do tego 5kwietnia na szczescie :)

A ja dzisiaj zamowilam z H&M krotkie spodenki ciazowe i sukienke letnia.Jak urodze we wrzesniu to mi nie beda potrzebne spodnie.Narazie latam w legginsach i tunikach ,albo dlugich swetrach.Mieszcze sie bezproblemu w jeansy biodrowki,ale nowe spodnie co kupilam w styczniu(ani razu nie ubrane,bo mialy byc na wiosne)mogge zapomniec .

Nie no jedne gacie z długimi nogawkami muszę mieć i wakacje potrafi w PL lać przez dwa tydnie nie bedę wtedy pomykać w krótkich gaciach ;-)

ja mam ciazowe jeansy i prawde mowiac nie znosilam ich, ubieralam tylko jak musialam z domu wyjsc
sztywne, ciezko sie zakladao a pas oczywiscie spadal do 9 miesiaca
oczywiscie moze mialam pecha i na takie trafilam
najwygodniej jednak w leginsach, teraz szukam tylko jakis takich fajnych sukienek zeby tylkiem nie swiecic za bardzo w tych getrach

Ja zobacze ze spodniami jak to bedzie,widzialam w sklepie takie na gumce ,normalne nie ciazowe i ewentualnie je kupie.Ale zobacze jeszcze.

ja noszę ciążowe od jakiegoś miesiąca.. bo mam troszkę tłuszczyku i mnie cisnęło.. i są baaardzo wygodne.. dostałam od siostry. Oprócz dzińsów mam też z kantem do pracy ale na razie leżą bo troche za wcześnie i mi opadają ;)

reklama
Do góry