reklama
sivi
Fanka BB :)
No mi się leżaczek przydał dopóki mała nie zaczęła chodzić więc długo...ale może dlatego że moja nigdy nie raczkowała
sivi
No i od dziecka zależy czy się potrafi zająć samo czy będzie jęczało jak tylko mama zrobi krok w tył
u mnie świetnie sprawdzała się mata, od małego kładłam młodą właśnie na niej i miała zajęcie więc w ogóle nie zastanawiałam się nad zakupem bujaczka/leżaczka
teraz najwyżej kupię jej jakąś wypasioną matę i tyle a siedzieć może w krzesełku do karmienia jak podrośnie 

niuniaaa19
Leżaczek niebieski - 12 melodii. Przytulny leżaczek w niebiesko-morskim kolorze z możliwością włączenia łagodnych wibracji
ja mam taki dla malego dostalam od kolezanki
ja mam taki dla malego dostalam od kolezanki
atram81
fajna ustaweczka i bobas jaki slodki :-)
ja wplacilam dzisiaj zaliczke na wozek i ciesze sie jak szczerbaty na suchary
pojechalismy z mezem do mamas and papas pokazalam mu ten sola i tez mu sie mega podoba
gosc nam wszytsko doklanie keszcze raz pokazal i nie mialam watpliwosci, zamowilam wszytsko co jest potrzebne, czyli gondolke, spacerowke, maxi cosi i adaptery
spacerowka tutaj nie jest kubelkowa, rozklada sie na prosto i spokojnie mogloby dzieciatko byc w niej od noworodka, ale ja dla swojego na zime zdecydowanie wole gondole dlatego takze kupilam
ale sie ciesze
)))
co do kolek to o snieg sie raczej nie boje w uk
czasami spadnie i na drugi dzien go nie ma, no maxmalnie polezy 2 tyg ale to nie jest taki snieg jak w pl
ja wplacilam dzisiaj zaliczke na wozek i ciesze sie jak szczerbaty na suchary
pojechalismy z mezem do mamas and papas pokazalam mu ten sola i tez mu sie mega podoba
gosc nam wszytsko doklanie keszcze raz pokazal i nie mialam watpliwosci, zamowilam wszytsko co jest potrzebne, czyli gondolke, spacerowke, maxi cosi i adaptery
spacerowka tutaj nie jest kubelkowa, rozklada sie na prosto i spokojnie mogloby dzieciatko byc w niej od noworodka, ale ja dla swojego na zime zdecydowanie wole gondole dlatego takze kupilam
ale sie ciesze
co do kolek to o snieg sie raczej nie boje w uk
czasami spadnie i na drugi dzien go nie ma, no maxmalnie polezy 2 tyg ale to nie jest taki snieg jak w pl
atram81
lilou nooo.. zima dala czadu
nawet dwie gleby zaliczyłam hihih tak slisko bylo 
reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy
Planujemy zakupic wozek taki 3w1, tylko tu jest taki masakryczny wybor, ze ciezko sie zdecydowac, a ja nie wiem na co mam zwracac uwage :-( Kolka maja byc podwojne czy pojedyncze? Lepsze wieksze czy mniejsze? Przyda sie opcja obracania spacerowki zarowno w strone mamy jak i w strone drogi? czy baza pod nosidelko jest potrzebna, czy zupelnie zbedna? Na co mam jeszcze zwracac uwage przy poszukiwaniach wozka? 

Podziel się: