reklama
Zamówiłam sobie na allegro 2 pary leginsów 3/4 i jedne zamiast 3/4 są przed kolano. W sam raz na rower buhahaha. Kolejny raz kupuję ciuchy i kolejny raz się na tym przejechałam. Przecież takich do kolan nie będę nosiła. Jak jakaś sportsmenka kurna.
Teraz muszę sobie nowe kupić tylko nie wiem gdzie. Wolę w jakimś stacjonarnym sklepie. Wiecie może w której sieciówce można nabyć leginsy najlepiej ciążowe biodrówki?
Teraz muszę sobie nowe kupić tylko nie wiem gdzie. Wolę w jakimś stacjonarnym sklepie. Wiecie może w której sieciówce można nabyć leginsy najlepiej ciążowe biodrówki?
Ostatnia edycja:
Witam 
Jestem październikówką 2010
)
Pozbywam się całej góry ciuszków po synku (wszystkie ze stanów, większości nie zdążyłam ani razu ubrać...)
oraz odzieży ciążowej.
Zapraszam serdecznie na moje aukcje allegro:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Co chwilę dodaję nowe rzeczy, więc proszę co jakiś czas sprawdzać.
Zdrowych dzieciaczków i lekkiego porodu życzę, Pozdrawiam
Jestem październikówką 2010
Pozbywam się całej góry ciuszków po synku (wszystkie ze stanów, większości nie zdążyłam ani razu ubrać...)
oraz odzieży ciążowej.
Zapraszam serdecznie na moje aukcje allegro:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Co chwilę dodaję nowe rzeczy, więc proszę co jakiś czas sprawdzać.
Zdrowych dzieciaczków i lekkiego porodu życzę, Pozdrawiam
K
karolina1978
Gość
Ja kupilam w H&M dwie pary capri spodni i sa rewelacyjne dalam tylko 20 euro ale sa cieniutkie i mam zgrabne nogi i tylek w nich .Kupilam biale i bezowe.Polecam wam .
I wzielam jedna kiecke taka bardzo przewiewna tez za pae groszy i jedne krotkie ciazowe.Naprawde jestem b. zadowolona.
I wzielam jedna kiecke taka bardzo przewiewna tez za pae groszy i jedne krotkie ciazowe.Naprawde jestem b. zadowolona.
sivi
Fanka BB :)
pysia no to właśnie prawie niczego nie mam :-)
K
karolina1978
Gość
Jagmar te spodnie wychodza ok 77zl ,to jak na ciazowe to nawet na polskie nie duzo.Tylko nie kazdy H&M ma ciazowy asortyment
Rudson
Mamy październikowe 2007
Kuźwa, jeszcze chwile i sama jedna jedyna zostane która nie ma jeszcze prawie niczego!
Ja oprócz ciuchów po Domelu też nic nie mam

reklama
Podziel się: