reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

lilou jak jest duży snieg to ide z małym na spacer bez wózka a jak jest mały to biore wózek ale mam inny( spacerowy) a coneco pożyczony , jak go odbiore to sprzedam i tyle!! jak sie urodzi maleństwo to mały pewnie bedzie szedł obok chyba ze ktoś ze mną bedzie szedł to wtedy juz bedzie w wózku, no niestety przeciez dwóch wózków nie bede pchać!!

Ja mam jeszcze ciążowe z H&M i sa rewelacyjne :) tylko ze musze wszyc pas znów bo go odprułam po porodzie heheh
A ostatnio tak samo w leginsach tylko chodze, wygodniejsze, nie uciskają !!!

reklama
kurde co do tych wózków , ja nie mam zamiaru kupować nowego wózka żeby się dwójka dzieci zmieściła, trudno Naduśka będzie musiała drałować koło wózka , a z niej taki leniuch:szok:

Nati mój to własnie chętniej idzie niz w wózku siedzi, tzn siedzi grzecznie ale jak drepta to ma radoche straszną :)

mamuśka- to masz super, że Jasio chce chodzić bo moja to jak na razie , tylko 5 minut i do wózka krzyczy:wściekła/y:, będę musiała ja na wiosnę i lato uczyć bez wózka:tak:

Jasiek to bardzo chętnie chodzi, jak musi to w wózku siedzi bardzo ładnie, wiec myśle ze nie bedzie leniwy potem !!!ja sie juz nie moge doczekac wiosny i lata :) Ohhhh brakuje mi tego ciepełka juz !!!!!!!!!!
Nati Wiesz w lato to bedzie inaczej moze, bo wiadomo bez tych cięzkich ciuszków itd, zobaczy dzieci na placu zabaw to bedzie biegnąc i bedzie miec gdzies wózek wiec jest szansa ze sie oduczy tylko jezdzenia :)

dziewczyny to bedzie musiały przyzwyczajać młode pociechy do spacerów,bo przecież nie bedziecie kupować wózków z dwoma siedziskami itd.
pocieszające jest to,że rodzimy w październiku, więc dnie są krótsze i jest zimniej ,wiec większość czasu siedzi sie w domu...
ale musicie mieć świadomość,że wasze dziecko też bedzie chciało być w wózku bo skoro "ono może,to czemu ja nie moge?" będzie dobrze

Mamuska jeszcze sie wtrace na chwile. Mam nadzieje ze mi wybaczycie :) Nie chodzi o to zebys kupila drogi wózek, tylko praktyczny. A ten naprawde jesst malo praktyczny wlasnie. Tzn ogolnie prowadzi sie go dobrze. Jezeli mieszkasz w Polsce to znajdz sobie komisy z wozkami ktore sa w Twoim miescie, tam napewno znalazlabym jakis wozeczek lepszy od tego ANMAR. Ja kupilam od znajomej doslownie za grosze i teraz strasznie zaluje. Nawet chcialam go sprzedac ale nie ma chetnego :(

Ja sie w żadnym wypadku nie gniewam chętnie wysłucham wszystkich rad :):-) Mnie chodzi o to zeby wózek miał duże pompowane koła, i dla mnie to jest najwazniejsze no i cena w chodzi w gre !! Oczywiscie popatrze inne wózki w sklepach czy komisach , ale ten wydawał mi sie najbardziej sensowny w moim przypadku, ja nie muszę wciągać wózka na piętra bo mieszkam nisko, wiec waga odpowiada tego ANMAR-a z tym Coneco V3 co mam w sumie !!!! No zobaczymy jeszcze, cos sie wymysli może!

Dla starszaków zamiast drugiego wózka widziałam takie coś jak nadstawka do wózka, maluszek stoi między Tobą a wózeczkiem na tej nastawce i tak sobie jedzie, może to byłoby dobre????

reklama
oo widze dyskusja o wozkach ;)

ja jeszcze nie wiem , moze zeby zaoszczedzic wezme wozek od siorki jej maly do tego czasu juz nie bedzie korzystal z gondoli i fotelika , zawsze to jakas kasa do przodu , a pozniej spacerowke kupie i tyle ;)

a wozki niekiedy na Allegro sa uzywane w swietnym stanie ( wiadomo maluch gondoli nie zniszczy ) za grosze ;) mozna tez znalezc cos ze swojego miasta i podjechac i obejrzec ;) takze sa rozne sposoby zeby bylo oszczedniej

Do góry