reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Kumpela moja kupiła na allegro używany wózek Jane...ale praktycznie nówka bo kobitka dostaław prezencie i jej nie pasował. Kumpela zapłaciła mniej niz połowe jego ceny a wózek dosłownie kilka razy był wykorzystany:tak:

reklama
kurde co do tych wózków , ja nie mam zamiaru kupować nowego wózka żeby się dwójka dzieci zmieściła, trudno Naduśka będzie musiała drałować koło wózka , a z niej taki leniuch:szok:
ten problem bedzie tez mnie dotyczyc
Jas bedzie mial rok i 5 miesiecy kiedy urodzi sie rodzenstwo ale nie wyobrazam sobie kupowac tych podwojnych wozkow
chyba malenstwo bede nosic w chuscie tyle na ile pogoda pozwoli a Jas w spacerowce
potem bede przystosowywac mlodego do samodzielnego chodzenia, najwyzej kupimy nastawke na wozek

Kurcze dziewczyny poszperałam na allegro w tych wózkach i dupa !!!! nie znalazłam żadnego do tysiaka który ma fajne duże pompowane koła !!!! Oprócz tych co nie polecacie :wściekła/y:

mamuśka dużo jest wózków z dużymi pompowanymi kołami (choćby ten co ja mam firmy mutsy)
ja go kupiłam na allegro jako używany,jestem bardzo z niego zadowolona i własnie czeka na drugie bebe...
a poza tym za 2 lata jak go sprzedam to jestem pewna,że chętni sie znajdą:)
dokupić podnóżek można do tego wózka.....on jednak jako nowy to koszt ponad 2.5 tys zł. jedno jest pewne jak kupujemy wózek z wyższej półki to akcesoria do tych wózków też kosztuja dużo...ale to jest jak z samochodem i nowszy i lepszy tym wszystko w nim drozsze;)

Mamusia poszperaj jeszcze ;) jest sporo ogloszen , na<et Lilou wkleila linka ;) wozek super i sporo gratisow , takze da sie kupic cos okazyjnie , trzeba tylko szukac

moze bedziemy wklejac linki do fajnych aukcji ?? ;) nie wiem czy tutaj , czy otworzyc specjalny watek gdzie bede tylko linki bez pogaduszek itd. , w ten sposob bedzie porzadek i szybko mozna bedzie spojrzec ;)
mozna tez wklejac linki do polecanych sprzedawcow

reklama
poszperam głębiej i cos znalazłam!! rodzice sie zrzucą moze jeszcze po 150zł i bedzie dobrze myśle :) a jak cos to po becikowym dopiero kupie i juz :)

Do góry