reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

madzilka to napisz co cie interesuje bo jest duzo sklepow z tania odzieza dziecieca jak Kik, Zeemann, Wolworth
poza tym c&a, h&m ale to jest tez w PL
a firmowki to wlasnie raczej esprit, oliver
najlepiej przyjechac tu pod koniec lipca kiedy sa przeceny w sklepach
a wozek jaki znalazlas?

reklama
Ooo kobitki widzę że zakupy pełna parą :-D:-D:-D pamiętam jak w 1 ciąży też juz działałam zakupowo :-D...teraz to zero zapału hihihih, a sama myśl o "przystosowaniu" mieszkania do nowego lokarora mnie przeraża - przemeblowanie, komódka na ubranka - cała logistyka :-D:-D:-D

A ja wczoraj zamowilam sobie na urodzinki (B. mi zafundowal :-) ) kojec motherhood. Ciekawe jak sie sprawdzi. Na razie ciagle budze sie w nocy bo spie na plecach i odwracam sie na bok.

Ja też teraz podchodzę do tego bardziej luzacko w pierwszej ciąży szybciej zabrałam się za szykowanie wyprawki :-D w wakacje zacznę jakieś zakupy teraz remont więc nawet nie ma gdzie tego upchać :tak:

Hehe ja tez jeszcze nie mam kompletnie nic dla dzidziusia i nawet o tym jeszcze nie mysle.W pierwszej ciazy po pierwszym usg czyli od 12 tyg robilam zakupy.Dzidzia w polowie rzeczy nie chodzila bo nie zdarzyla haha.Wozek tez jakos wczesnie kupowalam jak w Pl bylam.Mysle ze teraz mnie ominie goraczka zakupowa tym bardziej jak corka by byla bo mam strasznie duzo rzeczy po mlodej.

madzilka wozek rewelacyjny

reklama
Do góry