reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Ja lubie zabawki Fisher price, a karuzelka wlasnie i ta zabawka:
Fisher-Price - Baby Gear
to kolejne rzeczy na mojej liscie do zakupienia na ebay :)

Fajne zabawki drogie sa... dlatego kupuje uzywane. Ale w UK mozna je naprawde za grosze kupis, w Polsce chyba ciezko by bylo - nawet na allegro, bo ma forme zwyklego sklepu (w wiekszosci przypadkow) a nie aukcji.

Ostatnia edycja:

Ale to jest extraśne :-)

A mi się trafiła okazja i moze wcześnie ale....
zakupiłam wózek =D
Graco Quatro De Luxe
razem z wkładka dla niemowlaka i nosidełkiem (fotelikiem samochodowym)
i wszystkimi innymi dodatkami =]

Za jedyne.... 150zł :tak:
To chyba okazja.
:-p
A to nosidełko - fotelik to byłamoja najwieksza zmora!
Najbardziej mi na tym zależało
i poczułam taką ulgę jak kupiłam całość ze aż brak słów =]

Miałam graco przy córci, ale drugi raz bym go nie kupiła. Fakt, leciutko i łatwo się prowadzi, ale jak dla takiego knypa jak ja to kolos i ledwo mnie zza niego było widać

Sivi fajny wozek!
Lozeczko juz mam w domu,ta dziewczyna dala mi jeszcze za friko 3 przescieradla i trzy zmiany poscieli,taka foliowa podkladke na komode do przewijaanian ,poduszke ii koldre.
To byl dobry biznes.Wypiore wszystko w 90stopniach i bedzie ok.

reklama
Do góry