reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Werka bierz!!!! ja mam podobną i właśnie mały mój używał na drzemki w salonie :tak::tak: mojej kumpeli dzieciak to spał do 5 miesiąca właśnie tylko w kołysce...myślałam o tym ale ja mam nadpobudliwego 4-latka więc ja muszę mieć stabilne łoże...ale kołyskę i tak rozstawię w salonie :-p:-p

reklama
Weź ja też bym taką chciała bo łatwo się w tym dzieciaczka przenosi. Szkoda, że mi nikt za 10 nie chce sprzedać ;)

Dziewczyny!! Jak myslicie lepiej kupic nowy ten leżaczek z Fisher Prica czy uzywany?? Juz sama nie wiem czy lepiej wydac sto pare zlotych na uzywany czy ponad dwie stowki za nowy;/
To zależy jak długo będzie używał go Twój dzieciak bo jeśli faktycznie chcesz, żeby mu służył do przedszkola to może lepiej nowy.

Dziewuszki ja mam problem:)
Kolezanka chce mi sprzedac kolyske, taki kosz wiklinowy. Za 10f, wyglada jak nowa. Tylko sie zastanawiam czy jest sens. Starcza na krotko. Myslalam o wstawieniu jej na dole, w salonie na drzemki...
Moja mama stwierdzi ze jest niebezpieczna bo moze sie przewrocic itd. Albo ze sie nauczy kolysania a potem nie bedzie moglo sie odwyczaic...

SIVI- tak wogole to ladny wozek kupilas. Bardziej mi sie podoba od GRACO! No i kolor niczego sobie!!

jeśli chodzi o kołysanie to u mnie w sr mówią że dziecko trzeba jak najwięcej nosić, przytulać, kołysać bo dziecko tego bardzo potrzebuje:)

Dziewuszki ja mam problem:)
Kolezanka chce mi sprzedac kolyske, taki kosz wiklinowy. Za 10f, wyglada jak nowa. Tylko sie zastanawiam czy jest sens. Starcza na krotko. Myslalam o wstawieniu jej na dole, w salonie na drzemki...
Moja mama stwierdzi ze jest niebezpieczna bo moze sie przewrocic itd. Albo ze sie nauczy kolysania a potem nie bedzie moglo sie odwyczaic...

SIVI- tak wogole to ladny wozek kupilas. Bardziej mi sie podoba od GRACO! No i kolor niczego sobie!!

Bierz :tak:

Dziewczyny!! Jak myslicie lepiej kupic nowy ten leżaczek z Fisher Prica czy uzywany?? Juz sama nie wiem czy lepiej wydac sto pare zlotych na uzywany czy ponad dwie stowki za nowy;/

Używany bo po co przepłacać :tak:

fajny ten leżaczek tylko nie starczy na zbut długo. ja znowusz się napaliłam na taki: FISHER PRICE LEŻACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518 (1706223677) - Aukcje internetowe Allegro jest do 18kg i kolory bardziej uniwersalne, zarówno dla chłopca i dziewczynki. ale nie widziałam go na żywo :( no i cena trochę wysoka, ale później można przerobić na fotelik więc na długo starcza:)

My kupilismy taki uzywany na allegro i powiem szczerze ze jest jak nowy, wogole niezniszczony nawet sladu uzywania nie ma. W sklepie kosztuje ponad 300zl a my kupilismy za 150. Poza tym wydaje mi sie ze to byl super zakup.

dziewczyny co o tym myślicie może któraś z was widziała takie cudo i czy to sie sprawdza ?
ZESTAW KĄPIELOWO PIELĘGNACYJNY "SUSIE" (1702674761) - Aukcje internetowe Allegro

Ja wole komode z przewijakiem bo jak maluszek podrosnie to zdejmiemy przewijak i zostanie mebel normalny. A taki zestaw to raczej na krotko starczy.

Juz pisalam wyzej, uzywany ;-) 20110629102.jpg O tak wyglada

reklama
jeśli chodzi o kołysanie to u mnie w sr mówią że dziecko trzeba jak najwięcej nosić, przytulać, kołysać bo dziecko tego bardzo potrzebuje:)

taaa :sorry2:
jak zaczniesz bujać- potem nie oduczysz,a dziecko sie szybko przyzwyczaja,przytulać- jak najbardziej ale po co bujać- skoro to jest zbędne:happy:
a z resztą ja sie juz w tym temacie nie wypowiadam,bo mając na uwadze te wszystkie moje koleżanki ktore podobnie myślały jak Ty,potem tylko słyszalam narzekanie:tak:
werkamirek jak masz miejsce w chacie to bierz- dla mnie to jest dodatkowy gadżet jeśli ma sie duży dom,a potme co z tym zrobisz??do piwnicy?

Do góry