reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

tricolor dzieki za linka - poczytam sobie jak wroce do domu z pracy :)

kasiadz z chustami, nosidelkami jak ze wszystkim opinie, nawet specjalistow sa podzielone.

reklama
tricolor ta kołyska mi się bardzo podoba. może gdyby nie to że mam salon oddalony o 3m od sypialni to może i bym sobie taką sprawiła, no i cena dość wysoka. ale w przyszłości jak już się przeprowadzimy do domku i trafi się kolejne dziecko to kto wie?

co do chust i tych różnych nosidełek to jestem sceptycznie nastawiona. Z tego co słyszałam to ortopedzi stoją na stanowisku że zniekształca to kręgosłup a te nosidełka z powodu zwisających nóżek doprowadzają do problemów z miednicą. Zresztą szwagier jest rehabilitantem i też stanowczo odradza takie rzeczy. Więc ja raczej z tego zrezygnuje:)

Ja chodziłam na warsztaty z chust i jestem jak najbardziej ZA, tak samo jeśli chodzi o nosidła, ale oczywiście nie mówie o tych "zwykłych" bo faktycznie cały cięzar na miednice idzie , na bioderka i jest kiszka.
Jak wiadomo, kazdy ma swoje doświadczenia, swoje źródła informacji itd no i swoje zdanie co za tym idzie :-)

No, a mei-taia moja kumpela dała sobie uszyć i Ją o wiele tanie wyszło. Tez oczywiście polecam bo faktycznie tez jest bobre :tak:

sivi bardzo mi się podoba twój wózek :)

Marti
fajny ten zestaw kąpielowy, ale jak ktoś ma w domu dużo miejsca, myślę, że bez niego też można się obejsć

Kingolinka fajne łóżeczko z możliwością bujania dobrze widzę??

Dominika mi się te 2 łóżeczko podoba, ale tylko dlatego że jestem tradycjonalistką, z kołyski dziecko szybko wyrasta i choćby nawet dlatego bym jej nie kupiła

tricolor
ja chce kupić chustę do noszenia małej, ale to po porodzie zastanowię się jaką kupić. A masz jakieś typy??

ja pamiętam że po pierwszym porodzie używałam takich wkładek kupiłam je w aptece niebyły wcale takie drogie a przydały mi się tylko na chwilę ale tylko dlatego że miałam cc więc mnie wyczyścili a wkładki wykorzystałam jako wkładki do pieluchy tetrowej na pierwsze kupki małej.

dziś udało mi się kupic za całkiem fajną cenę leżaczek

Załączniki

• 1713318390.jpg
    1713318390.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry