reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Marti ja tak ą butelkę chciałam kupić, ale stwierdziłam, że będzie czas na takie inwestycje po porodzie, bo może nie będzie potrzebna i kupuję cały zestaw z TT, są tańsze a też mają rurke, która odprowadza pęcherzyki powietrza więc w razie czego na początek wystarczy BUTELKA TOMMEE TIPPEE ANT.Z CZUJNIKIEM 260ML -1SZT (1708549413) - Aukcje internetowe Allegro

atram fajna kolorystyka wózka!!

ja kupiłam 1 szt tej TT antykolkowej 150ml i 2 szt 260ml

atram ta spacerówka wymiata :tak::tak::tak:

anusiak trójkołowca to ci odradzam...swego czasu były w modzie i teraz wszyscy równo narzekają...niestabilny i mało zwrotny.
A to drugie to znajoma miała i fajne to, ale strasznie dużo miejsca zajmuje, jak masz gdzie postawić to jak najbardziej :-) bo jak nie to będziesz klęła

Sivi-ehhhh juz sama nie wiem jaka spacerowke wybrac....glowa mala,kazdy mowi cos innego.Jeszcze mam troche czasu,wiec poszukam,licze na wasze opinie.Raczej nie jestem wzrokowcem;p wiec czasami pewne znaczace 'szczegoly' uchodza mojej uwadze.A nad trojkolowcem zastanowie sie.Moze macie jekies fajne linki ze spacerowkami dostepnymi w uk??byloby super
Troche miejsca na tego skaczacego wariata znajdzie sie:) wstawie go w miejsce hustawki,ktora dostalam od szwagierki i nie uzywamy jej.Mieszkanko nie mam mega duze ale nie bedzie problemu,kuchnia polaczona jest z jadalnia wiec bedzie stac posrodku;p
Macie pomysly na jakies fajne zabawki dla 5,6 miesiecznego dzidzi???pozdrawiam

dziewczynki:)Macie jekies fajne linki na lezaczki niemowkece,takie do 18 kg koniecznie???nasz stary powoli staje sie 'za maly'.Szukam czegos w rozsadnej cenie,moze byc nawet uzywany ale w dobrej kondycji,dziekuje:)

reklama
Do góry