reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
atram to kup z gumeczkami przy dekolcie wtedy nie będziesz musiała mieć rozpinanej
mi się taka podoba, ale nie wiem czy się w końcu na nią zdecyduję:

!SALE! ALLES SWEET KOSZULKA NOCNA DO KARMIENIA XL (1679600228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

o widzisz , to tez jest jakas alternaywa
jutro sie przejde po sklepach to popatrze :) dzieki ;*

ja kupiłam 1 szt tej TT antykolkowej 150ml i 2 szt 260ml

atram ta spacerówka wymiata :tak::tak::tak:

no tez mi sie podoba :) dziekowac:)

Sivi-ehhhh juz sama nie wiem jaka spacerowke wybrac....glowa mala,kazdy mowi cos innego.Jeszcze mam troche czasu,wiec poszukam,licze na wasze opinie.Raczej nie jestem wzrokowcem;p wiec czasami pewne znaczace 'szczegoly' uchodza mojej uwadze.A nad trojkolowcem zastanowie sie.Moze macie jekies fajne linki ze spacerowkami dostepnymi w uk??byloby super
Troche miejsca na tego skaczacego wariata znajdzie sie:) wstawie go w miejsce hustawki,ktora dostalam od szwagierki i nie uzywamy jej.Mieszkanko nie mam mega duze ale nie bedzie problemu,kuchnia polaczona jest z jadalnia wiec bedzie stac posrodku;p
Macie pomysly na jakies fajne zabawki dla 5,6 miesiecznego dzidzi???pozdrawiam

przeciez jest soro sklepow a jeszcze wiecej wozkow
mothercare, mamas and papas, kiddcare

atram wiem ze sklepow z wozeczkami jest sporo.ale prawda taka ,ze w mojej miescince nie ma zadnego,oprocz paru egzemplarzy w boots i argosie;p nawet porzadnego sklepu z dziececymi rzeczami nie ma;o Coz trzeba sie zmotywowac i pojechac gdzies dalej,tylko jak tu meza wyciagnac;p to on nauczyl mnie takiego lenistwa-wszystko przez neta kupuje;p

gosiane rozumiem,trzeba przyjac zasady ogolnie panujace;p
a swoja droga kto to ta asiona?

oj przepraszam-asionek??

Ostatnia edycja:
atram wiem ze sklepow z wozeczkami jest sporo.ale prawda taka ,ze w mojej miescince nie ma zadnego,oprocz paru egzemplarzy w boots i argosie;p nawet porzadnego sklepu z dziececymi rzeczami nie ma;o Coz trzeba sie zmotywowac i pojechac gdzies dalej,tylko jak tu meza wyciagnac;p to on nauczyl mnie takiego lenistwa-wszystko przez neta kupuje;p
no to sobie trzeba wycieczke zrobic
zawsze to jakas odmiana :)

gosiane rozumiem,trzeba przyjac zasady ogolnie panujace;p
a swoja droga kto to ta asiona?

oj przepraszam-asionek??

Hihi Asionek to nasz moderator ale nie ma jej bo ma rodzinke u siebie w odwiedzinach i wiadomo ze brak czasu. Ona dba o porzadek na watku ;-)

Witam! Jestem mamą z maja 2011 i mam do sprzedanie trochę ubranek po moim smyku
biggrin.gif
zapraszam na aukcję
zestaw ubranek dla chłopaka 0-3m-cy 22szt.+GRATISY (1721212813) - Aukcje internetowe Allegro

zyczeszybkich i łatwych porodów i co najważniejsze zdrowych maluszków:-)

pysia fajna ta koszula, ja tez sie nad nia zastanawiam. A powiedzcie mi macie upatrzone koszule na porod??? Bo ma byc rozpinana i krotsza z tego co mi polozna mowila.

reklama
ta wanienka tricolor jest właściwie taka sama jak tak ta co Ati proponuje tylko droższa :tak::tak:

ja też posiadam chustę ...użyłam jej kilka razy :-p:-p zanim się w nią zamotałam to domel już chciał wyjść

No ja się tylko chwalę ile wlezie jak to watek nakazuje :-D Wanienkę mam od ... cho cho cho a może dłużej ( 6 lat ).
Z chustą się zgadzam, ze cierpliwośc potrzebna i wprawa, dlatego się teraz przerzucam na nosidło właśnie :-)

tośmy się źle zrozumiały, bo ja pytałam czy chodzi ci o chłonność, wielkość czy cuś?? ale mniemam, ze o to też :-D
ja kupię z belli, są chyba nawet tańsze, a u mnie w szpitalach wszyscy je polecają, z resztą i tak kupię je na pobyt w szpitalu, bo w domu już zmienię na zwykłe skrzydełkowe z naturella :)

tricolo dzięki za podpowiedź, myślę, ze na dobry początek kupię używaną, ale i tak musze się zastanowić, bo przeciesz mała urodzi się w październiku, więc przez zimę nie będę ją targać pod kurtką, bo i mi będzie niewygodnie i jej, a około kwietnia to nie wiem czy już mała nie będzie za duża na chustę :/

No to już się o chustach nie produkuję więcej :-)

maxi cosi , tylko na zywo kolor tej zieleni jest duzo bardziej intensywny
Cybex Aton. - Cress - Luna - Mamas & Papas
gondolka czarna
Sola Carrycot - Black - Sola - Mamas & Papas
a spacerowka taka
Sola 2 in 1 - Denim - Sola - Mamas & Papas
i taki spiworek
Urbo/Sola/Luna Footmuff/Liner - Denim - Liners & Footmuffs - Mamas & Papas

odbiore go dopiero we wrzesniu, bo narazie mi tutaj nie potrzebny

Czadowe zakupy. Zastanawia mnie tylko jak się te kółka przednie będa zachowywały :eek:

atram to kup z gumeczkami przy dekolcie wtedy nie będziesz musiała mieć rozpinanej
mi się taka podoba, ale nie wiem czy się w końcu na nią zdecyduję:

!SALE! ALLES SWEET KOSZULKA NOCNA DO KARMIENIA XL (1679600228) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Śliczna :tak:

ja mam same butelki avent. 4 nowe małe, 2 małe używane, 2 duże używane:)

Ja też Avent preferuję no i mam stare zapasy :-)

To koło przednie też mnie zastanawia i chyba zupełnie nie przekonuje. A jumper super fajowy, ale bym nie kupiła bo mam też zdanie, zę obciąza stawy. Dobrze, zę to nie chodzik, bo to niebezpieczne :tak:

Sivi-ehhhh juz sama nie wiem jaka spacerowke wybrac....glowa mala,kazdy mowi cos innego.Jeszcze mam troche czasu,wiec poszukam,licze na wasze opinie.Raczej nie jestem wzrokowcem;p wiec czasami pewne znaczace 'szczegoly' uchodza mojej uwadze.A nad trojkolowcem zastanowie sie.Moze macie jekies fajne linki ze spacerowkami dostepnymi w uk??byloby super
Troche miejsca na tego skaczacego wariata znajdzie sie:) wstawie go w miejsce hustawki,ktora dostalam od szwagierki i nie uzywamy jej.Mieszkanko nie mam mega duze ale nie bedzie problemu,kuchnia polaczona jest z jadalnia wiec bedzie stac posrodku;p
Macie pomysly na jakies fajne zabawki dla 5,6 miesiecznego dzidzi???pozdrawiam

Takie rzeczy to najlepiej kupować w odpowiednim czasie. No chyba, zę chcesz kupić dla kogoś na prezent, a nie myślisz już o swoim przyszłym nienarodzonym :-) Z własnego doświadczenia wiem, ze do pewnego wieku kupujemy dzieciom zabawki według tego co nam kolezanki polecają, a potem nagle się okazuje, że każde dziecko ma inne zainteresowania i juz na opiniach kolezanek się raczej nie bazuje, a na potrzebach ibndywidualnych dziecka. Warto też pozyczać zabawki od znajomych i sprawdzać przed zakupem czy dziecko jest zainteresowane, albo nawet wymieniac się na jakis czas bo zaoszczędzi się kasę, a jak do naszej pociech wróci jego zabawka to może nawet potraktuje ją jako cos nowego :-D

pysia fajna ta koszula, ja tez sie nad nia zastanawiam. A powiedzcie mi macie upatrzone koszule na porod??? Bo ma byc rozpinana i krotsza z tego co mi polozna mowila.

Kochana, u nas do porodu dostaje sie koszulę szpitalna i wygladasz w niej jak kupa nieszczęscia. Zreszta potem tez w szpitalnej paradujesz, ale to i tak lepiej niż swoją plamić wszystkim co sie da :-D

Do góry