reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

hej:)cHolera znowu weszlam w jakies forum nie na temat???
Tak tak,moj syneczek jest juz na swiecie 4i pol miesiaca:)
Rodzilam w uk,w ormskirk
Co chcecie wiedziec???sluze rada i informacja:)
sluchajcie bede na forum wieczorkiem,maluszek domaga sie kapieli:)
wszystko napisze potem:)

reklama
gosiane rozumiem,trzeba przyjac zasady ogolnie panujace;p
a swoja droga kto to ta asiona?

oj przepraszam-asionek??
asionek jak to zobaczy to Ci spuści manto ;) żartuje, swoją drogą jesteś udana :D dawno się tak nie ubawiłam na tym wątku. Zostań z nami !!!

pysia fajna ta koszula, ja tez sie nad nia zastanawiam. A powiedzcie mi macie upatrzone koszule na porod??? Bo ma byc rozpinana i krotsza z tego co mi polozna mowila.
Ja miałam koszule przygotowane do szpitala do karmienia. Na poród wzięłam szpitalne i chyba 3 zużyłam w czasie porodu. Moje już dawno by się skończyły. Później też używałam szpitalnych bo strasznie się pociłam i mój luby nie nadążałby z praniem i suszeniem a tak to 2 razy w ciągu dnia miałam świeżą. Na szczęście nikt tego nie liczył :). Komfortowe to one nie były ale lepiej mieć na sobie dziwną a świeżą niż ładną i przepoconą :)

atram a mi się najlepiej do karmienia sprawdziły koszulki na naramkach, które miały dekolt w szpic bo łatwo z niego cycka wyciągnąć. Te rozpinane albo dziurawe do karmienia to dla mnie kiepska sprawa. Zanim rozpięłam guziki to dziecko było wściekłe. A jakoś głupio się czułam chodząc z rozpiętą koszulą tym bardziej, że z rodzicami mieszkamy.

Ostatnia edycja:
Kurde ja to żeby podjąć decyzję to się milion razy zastanawiam. Ale
pościeli mi taka wpadła w oko i w niezłej cenie, za komplet 6 częściowy około 300 zł, jak wam się podoba dziewczyny ???:
Tropical Island Premium
pościel ładna, ale cena nie jest taka niska. Ja za poszewki, ochraniacz, 2prześcieradła, falbankę maskującą i rożek usztywniany (czyli 7 elementów) dałam 250zł i uważam że to było dużo :)

mój mężulek kupił mi dzisiaj witaminki femibion za 60 zł i to jeszcze na 30 dni. Masakra jakie drogie. Pani w aptece mu poleciła :-D.

Wygrałam kolejną aukcje z sukienką ale tym razem dla starszej. Będzie ją miała na wesele mojej siorki o ile będzie dobra :) next _ cudowna sukienka kropki wielka kokarda 86 (1711533010) - Aukcje internetowe Allegro

Justys ta pościel jest cudna, co prawda ceny nie dostrzegłam ale domyślam się, że taka to sobie może ładnie kosztować.

Ostatnia edycja:
reklama
Justyś śliczna pościel ale droga bardzo jak na komplet składający się z tylu elementów. Ale jeśli portfel Ci na to pozwala to kupuj :-)

A dziewczyny pytanie:
Czy pościel dla dziecka jest niezbędna? Bo znam 2 osoby, które mówią,że wystarczy śpiworek lub kocyk, i nie używaly pościeli wcale prawie. Na jednym forum tez takie opinie czytałam. Ja mam bardzo ciepłe mieszkanko i mam spiworek malutki oraz taki większy 50cm na 80cm długości. I sie teraz zastanawiam. Bo jak zrezygnuje z pościeli to kupie ochraniacz na całe lóżeczko, bo nie ma dwóch szczebelek. I tak postawie je brakujacymi pod ściane, ale wole zabezpieczenie na calośc, a w zestawach sa tylko krótkie ochraniacze.

Do góry