reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Tuż po urodzinach dzieciom zakrapla się oczy roztworem azotanu srebra, który chroni oczy noworodka przed zakażeniami drobnoustrojami, maluch styka się z nimi przechodząc przez kanał rodny.
my nie zakraplałyśmy oczu azotanem srebra, u nas się tego w szpitalu już nie stosuje

kupiłam dziś podkłady i zamówiłam koszule nocną, więc zostało mi jeszcze tylko biustonosz, ale nadal nie wiem jaki rozmiar wziąć :/

reklama
Dostałam wczoraj ten becik BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
jest całkiem fajny tylko do domu średnio się będzie nadawał bo bardzo ciepły i gruby. Myślę, że na jesienne wycieczki wózkiem i autem będzie ok. Ładnie odszyty tylko ten wzór paskowy to nadruk :( więc jest troszkę sztywny. Zobaczymy jaki będzie po prasowaniu. Po praniu nic się z nim nie stało.

Zastanawiałyście się nad kupnem jakiegoś zimowego śpiworka dla dzidzi do gondoli? Właśnie zaczęłam szukać jakieś ale myślę, że jak przyjdą mrozy to wybór będzie lepszy. No i do tego czasu zastanowię się czy faktycznie będzie potrzebny czy nie starczy np. koc pluszowy.

jagmar - ja będę szukać jakiegoś śpiworka, najlepiej z materiału typu ortalion, żeby nie przepuszczał wiatru i nie oddawał tak szybko ciepła jak koc :tak:

reklama
Do góry