• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chyba sie udalo:)

reklama
A kiedy ma by ew. @?
Mnie strasznie bolą piersi i takie duże i pełne się zrobiły z ciemną otoczka i zylami...wczoraj koleżanka jadła jajko i musiałam niestety do wc lecieć, odrzucilo mnie strasznie. Rano jak dziś wstałam troszkę zmniejszył mi się brzuch, zaczęły cmic plecy i brzuch jak na @. Wkrecam sobie i boję się, że kiedyś uroje sobie ciążę

dziekuje! Dam znać!😘
J
Kompletnie nie mam żadnych objawów, ani na @ ani na 👶🏼🤔 A przed staraniem zawsze już ten okres byl🤔
ja nie mam zadnych tak naprawde objawów. Piersi "flaki" brak wymiotow, nudności czy sennosci. Tylko co mnie zdziwilo szyjka bardzo zamknięta i śluz. Nawet nie było krwawienia imp. Wiec kochana dopóki @@ nie przyszla jest nadzieja ;*

J
ja nie mam zadnych tak naprawde objawów. Piersi "flaki" brak wymiotow, nudności czy sennosci. Tylko co mnie zdziwilo szyjka bardzo zamknięta i śluz. Nawet nie było krwawienia imp. Wiec kochana dopóki @@ nie przyszla jest nadzieja ;*
zdam relacje! Poczekam i zobaczymy, już 30dc zawsze tak przychodził @. 😘 w tym tygodniu pewnie się wszystko okaże😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry