• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża 35 tc

Witam jestem w 35 tygodniu ciazy , dziś zauważyłam ze wydobył mi się brązowy galaretowaty śluz , pare dni wcześniej przez około tydzień wydobywał się biały galaretowaty śluz było go dosc dużo , dodam ze dziś miałam biegunkę conajmniej 7 razy odwiedziłam toaletę , nie wiem co to może oznaczać , byłam u ginekologa 2 tygodnie temu było wszystko dobrze dzidzia rośnie a teraz się normalnie rusza i nie mam skurczy i żadnych innych dolegliwości oprócz biegunki No i tego śluzu , proszę pomóżcie , dziękuje ❤️

reklama
Moze czop odchodzi?
Wiesz jak wyglada ?
To wlasnie taka galaretka :-)
Ale on moze odejsc nawet na długo przed porodem (mi nie odszedl)biegunka moze oznaczac ze organizm oczyszcza sie przed porodem chociaż ja nie mialam biegunki

Hej.U mnie też była taka galaretka ale bez biegunki.Pojechalam w nocy na Izbę Przyjec bo myslalam że zaczynam plamic a Lekarz ze to czop odchodzi.Wrocilam do domu i za 4 godziny najpierw odeszły wody a potem szybka akcja i Asienka. Ale to było w 39 tc.

Bartek [emoji170] 24.02.2008
Asia [emoji178] 06.06.2017

reklama
Dokładnie, wygląda na to, że Twój organizm przygotowuje się do porodu. Tak jak dziewczyny piszą - najlepiej jakbyś pojechała na ip, zrobią Ci ktg. Bo to mimo wszystko za wcześnie na poród. Powodzenia [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry