Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uff ,bo wszyscy wypisują ,że to niedobrze jeśli nie ma objawów a ja czytam i potem się nakręcamJa przez pół ciąży nie czulam sie jak w ciazy dopiero pozniej cos tam przyszło :-) Piersi nie zabolaly mnie ani razu przez cala ciaze:-).
Ciesz sie jeszcze zdarza przyjść![]()
Nawet malo przytylam i brzuszek malyUff ,bo wszyscy wypisują ,że to niedobrze jeśli nie ma objawów a ja czytam i potem się nakręcam![]()
Widziałam zarodek i kolejna wizytę mam 7.06 a to jeszcze tak dłuuugoNawet malo przytylam i brzuszek maly
Kazda ciaza inna pamietaj a to dopiero poczatek takze wiesz
Bylas juz na usg widziałaś maluszka?![]()
Dam Ci radę: nie doszukuj się sama problemowWidziałam zarodek i kolejna wizytę mam 7.06 a to jeszcze tak dłuuugo![]()
Ciesz się. Może całą przejdziesz łagodnie a może lada dzień będziesz narzekać...Witam was dziewczyny , jestem w 7 tc i trochę się martwię ponieważ bardzo dużo z was pisze o swoich objawach a ja zupełnie żadnych nie mam poza brakiem miesiączki i ból piersi ,który raz jest a raz go nie ma 2-3 dni .. Czy ktoś ma podobnie?