• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża bez objawow

Moni2791

Fanka BB :)
Witam was dziewczyny , jestem w 7 tc i trochę się martwię ponieważ bardzo dużo z was pisze o swoich objawach a ja zupełnie żadnych nie mam poza brakiem miesiączki i ból piersi ,który raz jest a raz go nie ma 2-3 dni .. Czy ktoś ma podobnie?

reklama
Wiesz co moja szwagierka nawet ostatnio mi mówiła że w obydwóch ciążach czuła się dobrze. Moją koleżankę brzuch bolał tylko a mnie wszystko oprócz brzucha.nie ma reguły ale może dopaść Cię z zdwojoną siła[emoji6]

Widziałam zarodek i kolejna wizytę mam 7.06 a to jeszcze tak dłuuugo :p
Dam Ci radę: nie doszukuj się sama problemow:). Ja też całą ciążę dobrze się czułam, dopiero od jakichś dwóch tygodni mdli mnie czasem wieczorami, zdarzają się wymioty, stopy bolą, szybko się męczę i mam 24/7 zdrętwiałą lewą rękę... ;P ale ja dzisiaj zaczelam 39tydzien to no... Może już się ciało buntowac, ile można :D. Dlatego ciesz sie, że się dobrze czujesz i zbieraj siły na ostatnie tygodnie, przydadzą się ;))

reklama
Witam was dziewczyny , jestem w 7 tc i trochę się martwię ponieważ bardzo dużo z was pisze o swoich objawach a ja zupełnie żadnych nie mam poza brakiem miesiączki i ból piersi ,który raz jest a raz go nie ma 2-3 dni .. Czy ktoś ma podobnie?
Ciesz się. Może całą przejdziesz łagodnie a może lada dzień będziesz narzekać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry