reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciaza bez wytrysku

Merykejt43

Początkująca w BB
Czesc dziewczyny czy to w ogole mozliwe czy zakonczy sie to ciaza biochemiczna? Miedzy 18 maja a 25 maja mialam dni plodne i owulacje. Spalam z partnerem w tych dniach ale bez wytrysku w srodku. Tydzien temu jakos mialam dostac okres. Nie prowadze kalendarzyku wiec nie wiem dokladnie ktory to mial byc dzien. Dzisiaj i wczoraj zrobilam test. Wyszly pozytywne mocne kreski. Ale czy mozliwa jest ciaza bez nasienia? Bardzo zle sie czuje bola mnie plecy nogi stopy i brzuch. Mam juz jedno dziecko o pierwsza ciaze staralismy sie 3 lata do tego mialam problemy z progesteronem same plamienia na poczatku ciazy musialam brac dupasthon zeby ja utrzymac. Stad moje zdziwienie... tutaj zadnych plamien nie mam. Jutro ide do lekarza.

reklama
Oczywiście, że ciąża bez wytrysku jest możliwa. W preejakulacie, który wydziela się podczas pobudzenia seksualnego są również plemniki zdolne do zapłodnienia, dlatego mówi się, że stosunek przerywamy nie jest metodą antykoncepcji.

Czesc dziewczyny czy to w ogole mozliwe czy zakonczy sie to ciaza biochemiczna? Miedzy 18 maja a 25 maja mialam dni plodne i owulacje. Spalam z partnerem w tych dniach ale bez wytrysku w srodku. Tydzien temu jakos mialam dostac okres. Nie prowadze kalendarzyku wiec nie wiem dokladnie ktory to mial byc dzien. Dzisiaj i wczoraj zrobilam test. Wyszly pozytywne mocne kreski. Ale czy mozliwa jest ciaza bez nasienia? Bardzo zle sie czuje bola mnie plecy nogi stopy i brzuch. Mam juz jedno dziecko o pierwsza ciaze staralismy sie 3 lata do tego mialam problemy z progesteronem same plamienia na poczatku ciazy musialam brac dupasthon zeby ja utrzymac. Stad moje zdziwienie... tutaj zadnych plamien nie mam. Jutro ide do lekarza.
I jak, jesteś w ciąży? Lekarz potwierdził?

Jak nie prowadzisz kalendarzyka, to nie wiesz czy trafiliście w moment owulacji w dniach płodnych 🙃

Jak tak długo musisz czekać.
Najlepiej zrob bete I progesteron I powtórz po 48 h bete czy dobrze rośnie.
Wtedy spokojnie możesz czekać do wizyty

reklama
Do góry