• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża czy nie ciąża?

celcia1988

Początkująca w BB
Dziewczyny,potrzebuję Waszej porady i liczę,że może któraś z Was miała podobnie. Staramy się z mężem o dziecko. Mój cykl rozpoczął się 25 października. W tym czasie uprawialiśmy seks właściwie cały czas,codziennie lub co drugi dzień. Dzisiaj,trzy dni przed planowaną @ dostałam leciutkie plamienie,brązowe widoczne właściwie tylko na papierze toaletowym a na wkładce prawie w ogole. Załamałam się że to pewnie okres i kolejny raz się nie udało,ale potem przeczytałam,że jest coś takiego jak plamienie implantacyjne. Zrobiłam oczywiście od razu test, wyszedł negatywny ale były to godziny mocno popołudniowe a siku biegam co chwilę więc mocz też raczej rozcieńczony. I tu potrzebuję Waszych doswiadczen. Czy któraś z Was tak miała i jednak była w ciąży? Czy to możliwe żeby test nic nie pokazał jeszcze? Od razu nadmienie że bóle jajników i podbrzusza plus mega ból piersi. A na bete niestety nie mogę bo do 25 mam niestety kwarantannę. Pomozcie!

reklama
Rozwiązanie
Słyszałam właśnie o tym problemie z kwasem foliowym. To dziwne, ale mimo,że mam tyle bliskich osób wokół siebie,dużo łatwiej przychodzi mi pisanie tutaj niż rozmowa z Nimi. Może dlatego,że tutaj każda z Nas przechodzi podobną sytuację i rozumie co czujemy. Życzę powodzenia i jak najszybszych efektów starań😉
Kwas foliowy warto zmienić, na zmetylowany i jest pewne ze sie przyswoi , a ten zwykly nie każdy organizm przyjmuje, ja tak zrobiłam i za 3 razem sie udało
Test zrobiłam pół godziny temu,więc w godzinach mocno popołudniowych i z moczu mocno rozcieńczonego bo biegam siku co chwilkę. Wyszedł negatywny. Czytałam że jeżeli to była implantacja zarodka to tak od razu nie będzie w moczu hormonu ale juz sama nie wiem co prawdą.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry