• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża czy nie ciąża

Otóż nurtuje mnie pytanie mam cykle raczej regularne ostatnie dokładnie co 31 dni
Ostatnia miesiączka 28.09
Z racji tego że ślubny wrócił z delegacji zapragnął bliskości poprosiłam go żeby założył garnitur bo dorobek już mamy wystarczający ☝️Ale chłopina myślał, że wszystko ogarnie i No nie ogarnął i skończył tam gdzie nie powinien w 11 dniu cyklu a ja się zastanawiam czy ściagc wózek i kołyskę z garażu czy raczej będzie dobrze🤔 tamtego dnia i dzień wcześniej bolał mnie brzuch jak przy owulce ale dziś pobolewa podobnie już zgłupłam 🙈 a Do przewidywanej cioci z czerwonego Mercedesa jeszcze 11 dni

reklama
Otóż nurtuje mnie pytanie mam cykle raczej regularne ostatnie dokładnie co 31 dni
Z racji tego że ślubny wrócił z delegacji zapragnął bliskości poprosiłam go żeby założył garnitur bo dorobek już mamy wystarczający ☝️Ale chłopina myślał, że wszystko ogarnie i No nie ogarnął i skończył tam gdzie nie powinien w 11 dniu cyklu a ja się zastanawiam czy ściagc wózek i kołyskę z garażu czy raczej będzie dobrze🤔 tamtego dnia i dzień wcześniej bolał mnie brzuch jak przy owulce ale dziś pobolewa podobnie już zgłupłam 🙈 a Do przewidywanej cioci z czerwonego Mercedesa jeszcze 11 dni
Przeczytałam i rozbawiłaś mnie tym opisem :) tzn pozytwnie. Dorobek mamy wystarczający i poprosiłam by załozył garnitur haha. Trzymam kciuki byś jednak kolyski zdejmowac nie musiała, ale jak się trafi to przecież i tak dacie radę :). Pozdrawiam. Ps. A jesli chcesz wiedziec wczesniej to takie 10-12 dpo juz test lub beta pokażą .

Czytam i tak myślę autorko, chyba masz fetysz na garnitury, dopiero później zaczaiłam 🤣. Tak jak koleżanka wyżej napisała, musisz chwilę jeszcze poczekać i zatestuj 🙂.

Kurde trafiłam na to forum wczoraj i to całkiem przypadkiem a teraz się zastanawiam czy to przypadek czy przeznaczenie 🤔 Oj zatestuje na pewno☝️ ale na samą myśl mam zawał jak mi się dwie kreski pokażą to wypatrosze🔪 ślubnego bo miałam właśnie zacząć nowy rozdział w życiu bez pieluch taki wiecie a ten tu taką maniane odwalił No zgłupiał do reszty jakiś masochista czy co🤭🤣

Kurde trafiłam na to forum wczoraj i to całkiem przypadkiem a teraz się zastanawiam czy to przypadek czy przeznaczenie 🤔 Oj zatestuje na pewno☝️ ale na samą myśl mam zawał jak mi się dwie kreski pokażą to wypatrosze🔪 ślubnego bo miałam właśnie zacząć nowy rozdział w życiu bez pieluch taki wiecie a ten tu taką maniane odwalił No zgłupiał do reszty jakiś masochista czy co🤭🤣

Skoro masz takie luźne podejście, to znaczy, że tragedii nie będzie, jak się pokażą te dwie kreski :D

Ja bym chyba że szczęścia padła jakby mój chlop tak postąpił:D trzymam kciuki za rozwój sytuacji taki, jaki byś chciała żeby był. Pozdrawiam 😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry