• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża czy nie ciaza

Hej,
Fakt już jestem mamą. Ale jak wiadomo każda ciąża jest inna, minęło już 8 dni od kilku dni dziwnie się czuję a to głowa boli a to jakiś skurcz, tak jakby zniknęło jajeczkowanoe w tym miesiącu, ciagniecie w piersiach. I to moje pytanie czy któraś z was miała takie objawy które mogą wskazywać na ciążę? Przy pierwszej gdy robiłam test w 4tc kreska wyszła ledwo ledwo, więc nie wiem czy już mam zrobić czy czekać do @. Mega się denerwuje....

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczekaj 14 dni od stosunku i zrób bete. Możesz zrobić juz 11 dnia ale 14 dni to już będzie pewne. Nie ma co gdybac. Ja przy 2 ciąży nie miałam żadnego objawu i tylko test mi wskazał ciążę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To nie jest tak ze owu masz tego dnia, na którego niby przypada.
Ja w cyklu w którym zaszlam W ciążę owulacje miałam 9 dc, a moja znajoma miała owulacje np. 21 dc. Więc różnie bywa. Możesz mieć jakieś zmiany hormonalne, albo coś innego.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry