oliwkaa14352
Zaangażowana w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się, że krwawienie kilkudniowe to bardziej krótki okres/ problemy z hormonami (ja tak miałam po antybiotyku). Napisałaś, że byłaś osłabiona, więc tak mi to wyglądaHejka. Chce napisac wam moja historie i popytać sie co sądzicie i czy któraś z was moze tak miala.
6 października dostałam krwawienia kolo 5 rano i do wieczora bylo mega malo krwi az sama sie zdziwiłam.
7 Października to miałam krwawienie takie zwykłe bez skrzepów ale nie było tego jakos duzo , miałam najkrótsza Podpaske
Dnia 8 dostałam brązowe krwawienie malo tego było
A dzien potem dostałam brązowe plamienie z śluzem i na nastepny dzien tez. Od tamtej pory ( dzisiaj jest 11 pazdziernik ) nie mam nic. Ogólnie to z chłopakiem kochamy sie w prezerwatywach i od razu wyciąga jak juz jest koniec. Przed tym krwawieniem to z pare dni byłam taka osłabiona że zasnęłam w wannie jak sie myłam. I od samego początku krwawienia do teraz mam mega duży apetyt na wszystko.
Jak zawsze w okres jadłam duzo słodyczy i czipsy i różne napoje gazowane to do teraz mam ochotę to jesc kilogramami . Brzuch jak pod kobiec okresu robil aie mniejszy to teraz tak został. Jeszcze na dodatek od 2 tygodni mam taką pamięć ze nie pamiętam gdzie np położyłam dana rzecz z 2 sekundy wcześniej.
Mam tak caly czas i do tego brzuch mnie pobolewa.
Dopiero jak zrobie to w poniedziałek.Wydaje mi się, że krwawienie kilkudniowe to bardziej krótki okres/ problemy z hormonami (ja tak miałam po antybiotyku). Napisałaś, że byłaś osłabiona, więc tak mi to wygląda
Zrób może test, będziesz miała pewność
Test da większą pewność, może być różnieDopiero jak zrobie to w poniedziałek.
Źle ujełam . Mi chodziło o to ze chciało mi sie caky czas spac i wymiotować. Szczególnie jak sie kąpałam.
A wcześniej nie miałam az tak krótkich okresów i malo obfitych , a apetytu az takiego nie mialam po okresie nigdy
Generalnie to żadne z objawów, ktore opisujesz nie występują w tak wczesnej ciążyDopiero jak zrobie to w poniedziałek.
Źle ujełam . Mi chodziło o to ze chciało mi sie caky czas spac i wymiotować. Szczególnie jak sie kąpałam.
A wcześniej nie miałam az tak krótkich okresów i malo obfitych , a apetytu az takiego nie mialam po okresie nigdy