Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kkropeczka już niedługo... Jeszcze kilka chwil i koniec dwupaka!! :-) A może to już?No nic... Trzymam kciuki Kochana!! :*
a ja już bym tak chciała! czekam i czekam i całymi dniami tylko o tym myślę
kiedy niby masz zdążyć teraz od nowa wszystko napisać, no ja nie mogę... dziwne to dla mnie jest... ale najważniejsze, że Ty się chyba tym tak bardzo nie przejmujesz, cooo?
chciałam zadzwonić do babki i to z nią omówić, ale ma nieczynny tel. w swoim pokoju podczas konsultacji, a innego nr nie mam do niej... 

Kkropeczka, jak jeszcze nie urodziłaś to już do roboty:-) Męża uruchom, ma okazję się chłop wykazać trochę
Żartuję, wiem po sobie że czasami zupełnie nic nie pomaga.
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi:-):-):-)
Niestety, nie pomaga nic... Na upartego dzieciaczka

Na szczęście nic takiego się nie stało....Hej dziewuszki, troszkę mnie tu nie było i widzę nowy temacik, przywituję się)) więc i witam w klubie EDITH bo terminy porodu mamy podobne, a małe brzdące jeszcze się na świat nie pchają widzę
Edith troszkę szkoda, że sesję przełożyłaś na po porodzie. Ja właśnie wszystko co się dało pozaliczałam przed, żeby później spokojnie po porodzie przez te kilka tygodni nie myśleć o zaległościach, a odpoczywać... Ale skoro mówisz, że jest łatwiutka to na pewno dasz radę! No później widzę, że nie masz łatwo, ale jeśli tylko wystarczy Ci sił i z dzieckiem będzie w porządku w sensie ze zdrowiem, itp. to ja Ci również, chociaż jeszcze niedoświadczona, radzę nie rezygnować ze studiów tylko ciągnąć to wszystko.
Czasami na pewno będzie ciężko, ale wszystkie mamusie studiujące mówią, że ma się duuużo więcej motywacji z dzidziolkiem i jakoś wszystkie dają radę - jak widzisz. Jestem z nich strasznie dumna (bezsenna, Viktoria, kasie i wszystkie inne:-)) i mam nadzieję, że z siebie też już niedługo będę.
I Tobie Edith tego życzę!![]()
zycze duuuzo sil i cierpliwosci w oczekiwaniu ;-)