Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie pozna. Za wczesnie. Pierwszy strzal moze lekarz zrobić na prenatalnych, ale wiekszy pewniak to na połowkowych.Cześć obecnie jestem 9tc+3 dni czy ktoś powie mi czy pozna już mniej więcej poznac płeć ? Chłopczyk czy dziewczynka?
Ale z czego? Przecież to za wcześnie, tam nic nie widaćCześć obecnie jestem 9tc+3 dni czy ktoś powie mi czy pozna już mniej więcej poznac płeć ? Chłopczyk czy dziewczynka?
jak nie dłużej. Wszystko też zależy od ułożenia dzieckaEh to jeszcze miesiąc czekania![]()
Cześć obecnie jestem 9tc+3 dni czy ktoś powie mi czy pozna już mniej więcej poznac płeć ? Chłopczyk czy dziewczynka?
Żeby tylkoEh to jeszcze miesiąc czekania![]()
Za wcześnie. Możliwą płeć można sprawdzić dopiero po 12 tygodniu, o ile w przekroju poprzecznym usg uwidoczni się wyrostek płciowy, a i tak sprawdzalność to około 60-70% na tym etapie.Cześć obecnie jestem 9tc+3 dni czy ktoś powie mi czy pozna już mniej więcej poznac płeć ? Chłopczyk czy dziewczynka?
Ja bym się nastawiała raczej na 3 miesiące, a nawet i 4. ;-)Eh to jeszcze miesiąc czekania![]()