Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? Myślami jestem przy Tobie. Trzymaj sie. ŚciskamDziewczyny. Pojechałam dzisiaj do szpitala aby umówić sie na termin. I zatrzymali mnie !. Jutro mam cc.. Z jednej strony mi ulzylo że juz wszystko jest ustalone a z drugiej ruszył stres. No i dom nie posprzatany
![]()

Kochana dziekuje za zyczenia i oby sie spełniły...annauelle cieszę się że mogłam przyczynić się do uśmiechu :-)
Ja już nie mogę się doczekać powrotu do domu i by móc zgubić oponkę jedzeniową - trzymam się dziś nie zjadłam żadnego wafelka. Od września znów treningi - oj wypadłąm z formy od trzech miesięcy leniuchuję będzie boleć
Korzystając z okazji- a raczej wiedząc że mam sklerozę i w niedzielę mogę nie pamietać - juz dziś składam Wam życzenia - przede wszystkim spełnienia marzeń o fasolce, życzę Wam tego co najlepsze, dużo miłości, seksu i jeszcze raz więcej sexu.
Tez przylaczam sie do tych zyczenMartkaaa5 czekamy zatem na badanie i na wyniki - wynik miałam po godzinie . Teraz nie stresujemy się bo i tak nic nam to nie da tylko wyrywamy karteczki z kalendarza by doczekać terminu badania. Trzymam kciuki za dobre samopoczucie :-)
annauelle cieszę się że mogłam przyczynić się do uśmiechu :-)
Ja już nie mogę się doczekać powrotu do domu i by móc zgubić oponkę jedzeniową - trzymam się dziś nie zjadłam żadnego wafelka. Od września znów treningi - oj wypadłąm z formy od trzech miesięcy leniuchuję będzie boleć
Korzystając z okazji- a raczej wiedząc że mam sklerozę i w niedzielę mogę nie pamietać - juz dziś składam Wam życzenia - przede wszystkim spełnienia marzeń o fasolce, życzę Wam tego co najlepsze, dużo miłości, seksu i jeszcze raz więcej sexu.
znadziejami nie płacz bo daleko mam zapewne do Ciebie by z chusteczkami przyjść![]()