reklama

Ciąża, po ciąży obumarłej.

Ankuś

Fanka BB :)
Witam, tak jak w tytule. Moja ciąża obumarła w październiku 2016, serduszko przestało bić. Miałam wywoływane poronienie farmakologicznie. W poniedziałek robiłam betę 406, progesteron 49,90.
48h później beta 832. Wychodzi mi teraz 4 tydzień 1 dzień. Nie wiem czy ze względu na pierwszą ciążę obumarłą pędzić do lekarza na kontrolę, na usg po jakieś leki, czy czekać?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, tak jak w tytule. Moja ciąża obumarła w październiku 2016, serduszko przestało bić. Miałam wywoływane poronienie farmakologicznie. W poniedziałek robiłam betę 406, progesteron 49,90.
48h później beta 832. Wychodzi mi teraz 4 tydzień 1 dzień. Nie wiem czy ze względu na pierwszą ciążę obumarłą pędzić do lekarza na kontrolę, na usg po jakieś leki, czy czekać?
Kochana nie zaszkodzi skonsultować z lekarzem :-) jak masz możliwość to idź:-)

To zostaje wybór podyktowany zasobnością portfela :) Ja bym załatwiła duphaston na wszelki wypadek ...
Mam w domu duphaston jeszcze z poprzedniej ciąży.
Dokładnie to miałam pisać. Ja wolałabym zrobić wszystko co moglam tym bardziej po stracie. Kochana poszukaj dobrego ginekologa
Już znalazłam prywatnie. Tylko nie wiem co mam robić. Do bogaczy nie należę, ale wiadomo ciąża najważniejsza. Tylko na usg za wcześnie, a nie wiem czy jakieś leki dostanę.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry