reklama

Ciąża poród

Simona.matysiak678.pl

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny mam do was taki wątek
Nie długo mam już termin porodu, i tak się zastanawiam czy jak się trafi już na IP i pielęgniarka każe się przebrać w piżamę, to co dalej? Czy bielizne też już wtedy się zdejmuje? Majtki i stanik ?
I tylko w samej piżamie i plus np Szaflok
Dziewczyny jaka jest najlepsza piżama do porodu ? Bez żadnych ropieć taka zwykła czy jaka ?

reklama
Hej dziewczyny mam do was taki wątek
Nie długo mam już termin porodu, i tak się zastanawiam czy jak się trafi już na IP i pielęgniarka każe się przebrać w piżamę, to co dalej? Czy bielizne też już wtedy się zdejmuje? Majtki i stanik ?
I tylko w samej piżamie i plus np Szaflok
Dziewczyny jaka jest najlepsza piżama do porodu ? Bez żadnych ropieć taka zwykła czy jaka ?
Najlepiej ściągnąć bieliznę od razu bo przy przyjęciu tez badają. Koszula najlepiej cała rozpinana żeby po porodzie można było odpiąć i położyć bobasa. Ja miałam z doktor nap ale w ostateczności nie zdążyłam się przebrać ze zwykłej koszuli i miałam cc w normalnej. Na drugi dzień przebralam się w ta co milam do porodu bo tez wygodna do karmienia

Ja bieliznę ściągnęłam na porodówce. Zostałam przyjęta na IP, musiałam chwilę poczekać na wolną salę więc wolałam siedzieć w majtkach ;) na porodówce też założyłam koszulkę do porodu - miałam zwykły duży męski tshirt z pepco za 10zł😅 zazwyczaj to i tak idzie do śmieci więc nie chciałam kupować jakiejś drogiej super piżamy. Później na normalnej sali jak już mnie stawiali do pionu to się wykąpałam i założyłam koszulę nocną do karmienia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry