reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej!
Wpadam na szybkiego powiedzieć, że dzisiaj w Lidlu fajne są spodenki dla maluszków i bodziaki (jakieś jeszcze inne rzeczy też) Kto nie ma niech rusza ze mną :-)
Czyli ogłaszam u mnie 1 ubrankowe zakupy! :-)
Będę później

reklama
witajcie dawno mnie nie było, ale jakoś nie miałam weny:)

Widzę, że wszystko w miarę dobrze:) dziewczyny na końcówce trzymam kciuki za szybkie końcówki, bo w sumie po co macie męczyć się w upale:)

ja ostatnio leczę się z alergii, ciężko nam to idzie, ale każdego dnia sobie mówię, " jeszcze dzień i wszystko na co kicham przekwitnie":)

a w ogóle to w nd jak się obudziłam to odczułam okropny ból gardła.... w aptece dostaliśmy jakieś "cukierki" dla ciężarnych i jakoś już przeszło.

Dziś w Lidlu też jakieś ubrania dla ciężarówek:) JA jeszcze ubranek nie kupuję, bo najpierw muszę mieć gdzie to odkładać, a po drugie muszę przywieść od koleżanki od jej synka ubranka i przejrzeć co się nadaje:)

Pozdrawiam, miłego dnia:)

P.S. ładny wózek, już się nie mogę doczekać wyborów u Nas, od czerwca chcemy zacząć się przymierzać w sklepach do różnych:)

Cześć dziewczyny. Tylko na moment wpadłam - wczoraj odeszła niespełna 2 miesięczna Jagódka, dla której prosiłam Was o pomoc i udostępnianie strony z fb ;(

Kinia - to bardzo smutne :-( Już nie cierpi :-( [*] Taka mała istotka i tyle cierpienia zaznała.... Na pewno wiedziała, że ma bardzo kochających rodziców....

Cyntia - szkoda teraz tylko rodziców. Nie potrafię sobie co można w takiej sytuacji nawet powiedzieć...

Iwo - ja średnio, miałam nieprzespaną noc, a Nadia od wczzoraj daje popalić jak diabli, jakby trochę na złość za to, że mnie nie było te 2 dni :(

Ewka - mała miała bardzo poważną wadę układu limfaktycznego, cała popuchła, przez prawie dwa miesiące swojego życia leżała w szpitalu pod wszelkimi możliwymi maszynami, nie jadła sama, nie siusiała...

kinia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to straszne i niesprawiedliwe :-( współczuję rodzicom :-(

Cześć

Jak widać wróciłam do domu po ktg :happy2: dziś wyszło bardzo ładnie, więc kulamy się dalej :happy2: następne mam we wtorek :cool2: i też mam przyjść od rana, b owtedy Grześ bardziej żywotny jest :cool2: teraz zmykam, bo dziś zabiegany dzień mamy :-p

Kinia To bardzo smutne :-( To strasznie co musze teraz przezywać jej rodzice!:-(:-(

Benfia Super, ze wrocilas do domu.:-) To pokulajcie się dalej, jeszcze troszeczke:tak:

ewka Tu nawet gina nie ma, tzn w ciazy bynajmniej go nie zobaczysz, chyba tylko w typowo ginekologicznych sprawach dostaje sie skierownaie do gina. A tak to rodzinny, polozna i usg w szpitalu, jak cos sie dzieje to do szpitala na porodówke i tam badają. Jak będzie ból się nasilał to się wybiore na tą porodówke niech mnie badają.

agamemnon
Udanych zakupów.:tak: U mnie juz te rzeczy byly w kwietniu w lidlu i tez pokupowałam troche. ;-)

Dziś pogoda super, czuje sie w miare dobrze. Zaraz jade na zakupki, musze kupic składniki na torta, jutro bede robic, bo w sobote mam urodzinki, takze wypada cos zrobic;-) Milego dnia:cool2:

reklama
Hej Laski:) ja bylam wlasnie w lidlu i kupilam fajna sukienke dla ciezarowek ale po ciazy tez sie przyda, fajny material i taka, ze jak odchylisz tu i tam to masz do karmenia:) nie wiem jak te dzieciece ale ciuchy dla doroslych sa dobrej jakosci, czasem cos tam kupuje:)

Kupilam tez truskawki i zrobie koktajl na deser:) mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry