Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz też się boję z małą bo jak byłam ostatnio na usg to lekarz dziwnie o wszystko mnie wypytał które to dziecko czy rodziłam sn jaką wagę miał syn i czy ciąża była donoszona i na końcu dodał, że mała jest trochę większa niż powinna i wyszedł
a mi też na myśl nie przyszło żeby zapytać o wagę z tych nerwów :-( a Ty zostajesz jutro w szpitalu? Daj znać po ktg.
normalnie czasami jak się wypnie to muszę bokiem siedzieć i oczywiście się trochę unieść bo pod żeberko włazi
a w brzuchu też już mało miejsca i się strasznie napina czasami
coś czuję, że nie dociągnę do 26.06

no cóż.... zobaczymy
Moja Lena ma za 1,5 tyg urodziny i nie wim jak to zgrac wszystko. Musze zrobic jej torta do przedszkola, no i w domu tez by chciala urodzinki, a ja nie wiem jak to zrobic, kiedy urodze itp., ale na pewno jakos to sie ulozy 
mój jest w odcieniach zieleni, podobny do Twojego jeśli chodzi o wygląd tylko ma chyba większe koła 
sama sobie kopie dół koło tyłka...
nigdy nie wiadomo, kiedy kto od kogo będzie pomocy potrzebował
nie przejmuj się - dziewczynki są jeszcze małe i nie będa pamiętały jej zachowania
:* jeśli chodzi o zębodoły, to mój A jak miał usuwane 8-ki, to miał szyte zębodoły i po tygodniu po zdjęciu szwów było już ok, także trzymam kciuki żebyś nie cierpiała już :*
ale dobrze, tak powinno być
lepiej zrobić o pięć badań za dużo niż o jedno za mało 
ja się trzymam dobrze, a też mi jest często ciężko przy Gabrysiu
on ciągle w ruchu, ciągle coś chce, najlepiej żeby go ganiać itp, a ja zwyczajnie nie mam siły
oby do porodu, choć wiem, że później będzie trzeba dzielić uwagę 
a chyba nie dalej niż przedwczoraj pochwaliłam, że ostatnio jest lepiej i nic mnie nie boli i nie ciągnie
mam nadzieję, że jutrzejsze ktg nie skończy się szpitalem, bo na jutro i piątek mam 2 ważne sprawy do załatwienia, a nie chcę chłopa wysyłać, bo wiecie jak to jest - jak się samemu nie dopilnuje, to się później płacze 
ale damy radę
daj znać po ktg.
mi się wszystko moment zagoiło i nie bolało ani po zastrzyku ani dziurka, ale mojemu J jak wyrwał 8 to mu się chyba z 2 tygodnie goiło i krwawiło, a kiedy Ci wyrwał tego zęba?
, ale jeśli ciąża przebiega prawidłowo to tak jak kiedyś dziewczyny pisały ktg robią 2-3 dni przed terminem porodu. W sumie jak z Kubą byłam w ciąży to na ktg dostałam skierowanie w dzień porodu
a jeśli Cię coś nie pokoi to jedz na ip i powiedz, że mają Ci zrobić i już.
jak coś wybierzesz to wrzuć nam zdjęcie, albo link