reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cyntia - połówkowe mam 25.06 no właśnie mi też się wydaje że przy mniejszym brzuchu wyraźniej czułam ruchy.

Kinia - źle się czujesz to koniecznie leż i nic nie rób. Przecież córka ma dobrą opiekę.

reklama
mamaTomeczka no to super :tak: wiesz mi tętno też ginęło na ktg i położna kazała przydusić :eek: ale wszystko wyszło ok więc wróciłam do domku :tak:

kinia odpoczywaj ile możesz ;-) mała pojechała do najukochańszej cioci więc nie martw się o nią :tak: ja mam dziś w miarę dzionek, ale jak się walnęłam o 14 do wyra to dopiero teraz wstałam :tak: młody do mnie dołączył i jeszcze sobie drzemie, a ja już wstałam no bo co zaś w nocy będę robić? :-D

Hej :-) No to kolejka odblokowana, możecie kontynuować :-D

Dziękuje Wam za wszystkie gratulacje!:tak: My czujemy się super, naprawde jestem w szoku, w ogóle nie czuje, że urodziłam dziecko i to wcale nie małe;-) Lenka miała prawie 500g. mniej a po porodze czułam się dużo gorzej, a teraz śmigam od początku;-) Amelka też ma się dobrze, pierwszą dobe wisiała na cycku prawie cały czas, teraz już co ok 3 godz je, a w nocy pospała ciągiem 5 godz. także super.

Trzymam teraz kciuki za wszystkie zbliżające się ku terminowi!:tak: Oby wasze porodu też poszły szybko i gładko:-)

Mycha - a pokażesz to swoje cudo?

MamaTomeczka - dobrze ze masz action plan i wiesz co robić. Teraz relaksik i czekamy jeszcze z 2 tygodnie.

Mychunia - nie stresuj się, to tylko statystyka i na pewno dzieciątko jest śliczne

Mamatomeczka to juz tuż tuż Kochana ;-) lada dzień będziesz tulic Anulke

kinia odpoczywaj i o nic się nie martw.

Mychunia ja tez się musze zapisać na polowkowe i mam wtedy nadzieje na poznanie plci ;-)

Ewka ja tez dzis pospalam :-) jakos tak dzis mi nie dobrze i sennie...

mycha gratuluję i pozytywnie zazdroszczę ze juz masz swoje Szczęście przy sobie a nie tylko w sobie ;-) zdrówka dla Ciebie i Malej :*

MamaTomeczka, cieszę się, że u Was w porządku :* Co i rusz wchodziłam, aby sprawdzić co z Tobą. A jaj Tomek? Wyzdrowiał? W szkole lepiej?

Mycha, pochwal się, pochwal malutką :D

Tekla, gratuluję :* Zasłużyłaś na takie szczęście.

Buziaczki, dla maluszków, niech rosną zdrowo:*

Madziulek, Kasiula, Asicka, Benfica, Paulina, co u Was i u dzieciaczków?

Agamemnon, jak u Ciebie? Z Hubertem lepiej?

Grzaneczka:*

Ja od rana chodzę zła, bo @ zbliża się. Dzisiaj miałam lekko zabrudzony śluz. Wolałabym żeby szybciej się rozkręciła. A poza tym wscipska sąsiadka próbuje wychowywać moje dzieci i za wszelką cenę szuka dla mojej Oliwki lokopede. Jak mogę się takiej osoby pozbyć (chodzi o to, aby się nie wtrącała). Wkurza już to mnie i to bardzo. Nawet nie mogę spokojnie prania na balkonie powiesić, bo mieszka balkon w balkon z nami i się wtrąca. W środę mam bilans więc lekarz sam mi powie co i jak.

Agniecha, jak tam u Was? Jak Mateuszek?

Dzieki dziewczyny :* trzeba dac jakos rade, nie ma wyjscia!

mamaTOMECZKA super ze jestescie w domu :-) bedzie dobrze :*

MYCHUNIA eee to zaraz bedziesz miala polowkowe! Tylko mysl pozytywnie :-)

EWKA to kiedy Twoja kolej? :-)

KINIA tylko, że ja zadnych skurczy nie odczuwam :sorry2: no tak do 3 dziennie ale powiedzieli ze do 8 na dobe moze byc. Biore Mg, nospe, luteine i wziew z fenoterolem wiec w szpitalu nic innego by mi nie dali wiec poki zle nie ma to jestem w domu

reklama
Natkusia chyba ze tak. Myślałam, że masz skurcze jak szyjka tak szybko się skraca.

Ja się czuję coraz gorzej telepie mną jak bym Parkinsona miała, mdłości i duszności okropne i ból brzucha. Mąż krzyczy na mnie, że będzie dzwonić po szwagra żeby mnie na IP zawiózł, a ja się boję, że mnie zostawią na dłużej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry