reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Tekla gratulacje !!! :)

Iwo dziękuje ze pytasz, od kilku dni rwa mniej dokucza, moze przez to ze mąż miał na popołudnie do pracy i pomagał mi przy nadii to mogłam wiecej poleżeć.

Grzankaa trzymam za Was kciuki :)

No ładnie koleżanki sypiecie się jedna po kolei ;-)

Tekla GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Po tylu perypetiach doczekałaś szczęsliwego rozwiązania.

MamaTomeczka - ciesze się ze lekarka cię nie olewa. &&&&&&&& by kolejne badanie okazało się pomyślne.

Cześć :-) wchodzę dziś na forum i zadowolona zaczynam sobie czytać Wasze posty bo jak nigdy tyle napisane ;-) i nagle pach komputer mi się wyłączył paskud jeden jakąś konfigurację sobie przeprowadzał :-D i musiałam czekać aż skończy :sorry:

benfica Kubę urodziłam 3 dni wcześniej czyli w sumie w terminie :tak:
agamemnon u mnie ostatnio bażanty się darły też coś koło 3 w nocy i mnie obudziły :-D
ewelinka witaj, rozgość się u nas :tak:
gochson ja też lubiłam młodego karmić piersią no ale takiego 3letniego chłopa to już nie wypadało ;-)
mamaTomeczka najlepiej byłoby jakbyś rzeczywiście była pod kontrolą w szpitalu. A o małą się nie martw, przedstawisz badania to będą wiedzieć co robić :tak:
wiki kochana tyle wytrzymałaś to ten ostatni miesiąc też dasz radę :tak:
grzanka ale masz dobrze :-) w środę będziesz już tulić :-) też chciałabym znać termin swojego porodu, mogłabym się przygotować psychicznie i fizycznie :-D
tekla gratuluję :-D

pół nocy znowu nie spałam, tym razem ząb mnie bolał :zawstydzona/y: i nie wiem który bo cała lewa strona bolała z tyłu :-( ehhh jak nie urok to sraka.

witjcie

Tekla,Benfica, Mycha - gratuluję Wam z całego serca-cieszę się ,że Wasze pociechy zdrowiutkie i Wy wracacie powoli do formy:):-)
Mamatomeczka- trzymam mocno kciuki aby twoje maleństwo jeszcze trochę poczekało- a jeśli akcja się zacznie życzę Ci abyś trafiła do porządnego lekarza- który zadba o wasze zdrowie:)

Kinia- jeszcze troszeczke! i córeczka będzie z wami:)niech posiedzi córeczka jeszcze 3 tyg i będzie donoszona:):-):-)

Ewelinka,Witaj tutaj :)

Tak Wam zazdroszczę że u Was już końcówka:)

My jesteśmy już po połówkowym- potwierdziło się że czekamy na Nadię:)mam łożysko nisko schodzące 1 cm od szyjki - czekamy czy się podniesie- póki co mam dużo się oszczędzać i nie dźwigać:)

TEKLA gratuluje :-) Twoj wielki mały CUD :tak:

Ahh dziewczyny.. zaczynamy sie sypac :-D

mamaTOMECZKA bedzie dobrze :*

U nas hmm gorzej.. leze plackiem a niestety szyjka mi nadal leci :-( w 2tyg poleciała z 18mm na 10mm i rozwarcie sie powiekszylo takze nadal tylko Lezenie i w sumie modlenie sie o kazdy dzien bo w kazdym momencie moze sie porod zaczac. Wojtus jest z tych mniejszych dzieciatek i ma tylko 1800g wiec musze walczyc..

Pozdrawian

Cześć dziewczyny. Chciałabym się nieśmiało przywitać na Waszym wątku.

Jestem już mamą prawie 5-letniego Mateuszka. Poza tym
Jestem staraczką 2013/2014 a właściwie już nie staraczką bo przyszłą lutową mamusią choć jeszcze tak do końca to do mnie nie dotarło.

W poniedziałek idę na pierwszą wizytę do gin. Mam nadzieje że wszystko będzie w porządku bo bardzo sie boje.

Niektóre dziewczyny już znam z wątków staraczkowych, reszte postaram się poznać.

Miłego dnia.

reklama
Mama Tomeczka- dziękuję za słowa otuchy- zobaczymy mam nadzieję że się podniesie :D córeczka odkopuje mi prawą stronę brzuszka- jeszcze sobie leży poprzecznie;) pamiętam, że synek prędko się obrócił- a Tobie kochana życzę wytrwałości i nie stresuj się mocno!wszystko się dobrze zakończy:) tym bardziej ,że jest dużo większa jak z terminu om- moja znowu maleńka:) :-)synek był zawsze większy a dziewczynka będzie drobinka:):-)

Gabiś
- witaj też i tutaj;)

Natkusia- leż odpoczywaj i myśl pozytywnie:)wiem,że ciężko ale jeszcze troszeczkę kochana:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry