reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mama Tomeczka - proszę zachowaj spokój:tak: pakuj torbę i uciekaj do szpitala. Po pierwsze rób wszystko by cię zostawili, będzie bezpieczniej pod kontrolą. Po drugie rób aferę niech cc robią, postrasz że dziecko pępowiną owinięte, nie ma mowy o porodzie SN i pociągniesz szpital do odpowiedzialności. Po tyhc ostatnich aferach są wyczuleni na te sprawy i powinno pomóc.
Co z Tomkiem? Maż bedzie w domu?

Grzaneczko - ciesze sie niezmiernie że niedługo powitamy twoje bejbe!!!

Wikki - a ty jak z tą rwą?

reklama
Dopiero co wątek został założony, a zaraz większość z Was będzie miała swoje maluszki przy sobie. Smutno mi się robi, bo w sierpniu miałam rodzić :( Ból do końca życia pozostanie.

MamaTomeczka, moim zdaniem powinni ciąć. Moja młodsza córka była obowiązana pępowiną na około szyki i nóżki. Gdybym urodziła dzień później moglaby się udusić. USG miałam o 11-tej w dzień jak już mnie kładli do szpitala, bo 6 dni po terminie bylam, a później po 21-wszej wymusiłam, ale z łaską mi sprawdziła, ale tylko rozwarcie i dopiero na porodówkę, bo rozwarcie miałam na 2,5 a po skurczu 3. Nawet na USG nie zauważyli pępowiny obowiązanej (dziwne). Jak już parte miałam i główka wyszła, to z buzią, że mam przestać przeć, bo małą udusze. To gdzie byli wcześniej? Na badaniach napewno było widać :/ Kochana, kciuki aby było po Twojej myśli. Czekamy na wiadomość :*

Grzaneczko, jakby co na SMSa czekam o każdej porze :*

Ewelina, witaj :* Miło, że w końcu postanowiłaś napisać.

Przez te moje problemy zapomniałam o bilansie 4 latka i jutro muszę dzwonić i zapisać Oliwke na badania.

Grzaneczko, dasz radę. Prawie każda kobieta to przechodzi. O porodzie szybko zapomnisz, a co do dzieciaczka, to szybko się nauczycie siebie nawzajem.

Kasiula, jak u Was? Jak malutka się czuje. Odeziej się :*

mamaTomeczka ja się urodziłam dwa tygodnie po terminie z pępowiną owiniętą trzy razy w okół szyi i do tej pory mam uraz do wszystkiego co mam mieć na szyi :wściekła/y:

Grzanka
dasz radę, kto jak nie Ty ;*

Iwo zaraz reszta dziewczyn ujrzy dwie kreski ;-)
Jakie dane mam podac Malusi?

Malus ;*** ściskam... ja mojego pierwszego Skarba mialam rodzić w lipcu...

Dziewczyny zazdroszcze Wam ze juz zaraz porod ;-) tez chcialabym juz mojego Skarba tulic w ramionach kimkolwiek jest ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry