Ja tu zagladam zeby sprawdzic ktora jako nastepna sie rozpakowala a tu nic...
Benfica super ze bedziecie na wakacje jechac. Malutki nawdycha sie swierzego powietrza to bedzie pieknie spal, ja tak mialam przy starszym. Maz pracowal jako ochroniarz na szkolce lesnej i na weekendy zabieral mnie z malym, ktory potrafil spac non stop, budzil sie tylko na karmienie i dalej spal, bo bylismy w samym srodku lasu.
Iwo tez mam duzo sluzu w tej ciazy,gdzie w poprzednich dwoch nie uzywalam wkladek bo nie bylo takiej potrzeby.
Agamemnon ten czas tak szybko leci, pamietam jakby Twoj malz byl dopiero co w domu. Na ile przyjezdza?
Natkusia troche mnie przerazasz bo wedlug listy jestem po Tobie, az trudno uwierzyc ze to juz koncowka, a niedawno jeszcze na staraczkach siedzialysmy.
Grzaneczka zmien suwak, bo pokazuje ze ciagle w ciazy jestes
Tak jak Malusiolka pisze, rutyna, po malutku kazde dziecko sie nauczy spania w nocy, ale trzeba byc konsekwentnym. Moj mlodszy syn tez spal bardzo plytko, jak tylko przenosilam go z mojego lozka do jego od razu sie budzil...
MamaTomeczka co Cie tak meczy bezsennosc? Ja ostatnio koszmary mam, ale spie normalnie, nawet w dzien jak poczuje poduszke to padam. Owszem budze sie po kilka razy na kibelek albo jak sie przekrecam z boku na bok ale spie dalej.
Karola zapraszamy na porodowke!
Malusiolka dziewczynki i maz zdrowi? A Ty jak sie czujesz? Cos ostatnio malo piszesz, wszystko ok? Super ze jednodniowy wypad sie udal.
Na weekend planujemy rozlozyc juz lozeczko i sprawdzic stan wozka, jakby sie okazalo ze nie jest zadowalajacy to jest jeszcze czas zeby kupic nowy, widzialam juz jeden ktory mi sie podoba w mothercare i nie jest drogi. Jeszcze nawet torbe mam nie spakowana, a to chyba tez juz najwyzsza pora zeby sie za nia zabrac... Za tydzien wizyta u poloznej, mam nadzieje ze mala sie ulozyla juz prawidlowo, a jak nie to bede przerazona wizja cesarki.
Aaaaa zapomnialam sie pochwalic, dostalam dzisiaj jeden rezultat z mojego testu, na 30 mozliwych punktow dostalam 27, sluchanie i rozmowa zaliczone
Teraz czekam na wynik z pisania i czytania.
Uciekam do krainy snu :*
Benfica super ze bedziecie na wakacje jechac. Malutki nawdycha sie swierzego powietrza to bedzie pieknie spal, ja tak mialam przy starszym. Maz pracowal jako ochroniarz na szkolce lesnej i na weekendy zabieral mnie z malym, ktory potrafil spac non stop, budzil sie tylko na karmienie i dalej spal, bo bylismy w samym srodku lasu.
Iwo tez mam duzo sluzu w tej ciazy,gdzie w poprzednich dwoch nie uzywalam wkladek bo nie bylo takiej potrzeby.
Agamemnon ten czas tak szybko leci, pamietam jakby Twoj malz byl dopiero co w domu. Na ile przyjezdza?
Natkusia troche mnie przerazasz bo wedlug listy jestem po Tobie, az trudno uwierzyc ze to juz koncowka, a niedawno jeszcze na staraczkach siedzialysmy.
Grzaneczka zmien suwak, bo pokazuje ze ciagle w ciazy jestes
MamaTomeczka co Cie tak meczy bezsennosc? Ja ostatnio koszmary mam, ale spie normalnie, nawet w dzien jak poczuje poduszke to padam. Owszem budze sie po kilka razy na kibelek albo jak sie przekrecam z boku na bok ale spie dalej.
Karola zapraszamy na porodowke!
Malusiolka dziewczynki i maz zdrowi? A Ty jak sie czujesz? Cos ostatnio malo piszesz, wszystko ok? Super ze jednodniowy wypad sie udal.
Na weekend planujemy rozlozyc juz lozeczko i sprawdzic stan wozka, jakby sie okazalo ze nie jest zadowalajacy to jest jeszcze czas zeby kupic nowy, widzialam juz jeden ktory mi sie podoba w mothercare i nie jest drogi. Jeszcze nawet torbe mam nie spakowana, a to chyba tez juz najwyzsza pora zeby sie za nia zabrac... Za tydzien wizyta u poloznej, mam nadzieje ze mala sie ulozyla juz prawidlowo, a jak nie to bede przerazona wizja cesarki.
Aaaaa zapomnialam sie pochwalic, dostalam dzisiaj jeden rezultat z mojego testu, na 30 mozliwych punktow dostalam 27, sluchanie i rozmowa zaliczone
Uciekam do krainy snu :*
Ja łóżeczko właśnie chcę aby mężu rozłożył teraz jak będzie. Stoi w garażu, mogłabym wziąść już dawno i sama je rozłożyć i zobaczyć czy dobre ale niech będzie, że to tatuś powinien zrobić ;-)Wózek też zniosę i mam zamiar tak w sierpniu rozstawić i odświeżyć. Zresztą, ja w sierpniu już chcę być uszykowana na 100% ze wszystkim bo mimo iż 23.09 termin to nie wiem jak się będę czuć. Błażej ma swój pokój więc zamknę i nikt nic nie będzie widział 
Ani z laktatorem ani z cycowaniem. Wiem jedno i tego się będę trzymać, grunt to od malusieńkiego właśnie trzymac się sztywno ustalonych zasad. No przy takim maluszku to ciężko, pamiętam jak nogami i rękoma zapierałam się, że H nie będzie ze mną spał, a pamietam ze juz ze zmęczenia kładłam go koło siebie i tuliłam - lepiej mu się spało. No i chyba do 8 m-ca spał koło mnie. Potem szczególnie nie było problemu jak miał spać w łóżeczku. Męzu wstawił mi kółka pod łóżko więc przyjeżdzałam nim obok łozka mego i tak jakby syn spał koło mnie
Czego to zawsze się ktoś głupawy natrafi, nie? No ja wiesz, zanim dubeltówkę uruchomię to innych metod też się chwycę czyli najpierw rozmowa ale to takie pustaki, ze ech. Na prawdę, ile już wiosen żyję na tym świecie, ilu ludzi zdążyłam poznać i jakem rozgadana kobita i wiecznie mająca coś do powiedzenia tak z nimi ilekroć się człowiek coś spotkał to NIE MAM TEMATU DO ROZMOWY! To straszne :-(
Nad morzem będziemy pod stałym dostępem do netu i na szczescie z telefonu mogę napisać. Jak syn da posiedzieć na plaży to i pewnie, że się odezwę.