Ludzik, Madziulek, nie testuje, bo czekam na @. Mam teraz co innego w planach niż ciąża.
Phoebe, wolę poczekać. Mam nadzieję, że spóźniona będzie przez stres. Przutulanka są. Ja wiem, że nie ma 100% pewności, ale na razie wolę do pracy iść. Do do dzieci, to od dzisiaj zaczęłam stosować karę krzesełkową i samotne siedzenie w pokoju. Mam nadzieję, że pomoże. Krzyki i piski są już nie do wytrzymania. Oliwka na początku brała, to jako zabawę. Ale jak już skończyła tą 4 minutową karę i zaczęła piszczec, to stawiałam ją do drugiego pokoju, zaczęła mnie od razu przepraszać, a ja nic z tym nie zrobiłam i tak siedziała parę minut i musiał coś przemyśleć, bo już nie było śmiechu tylko płacz. Oby szybko zaskutkiwało. Kochana, a Ty kiedy masz planowo cc? Już się nie mogę doczekać jako pokazesz zdjęcie małej. Dzisiaj, albo jutro Mikka ma cc
MamaTomeczka, śliczna malutka :*
Madziulek, 19.06 to już było miesiąc temu

cieszę się, że ślub bierzecie.
Ludzik, u mojego M 2/3 tygodnie czeka się na odpowiedź z tym urlopem. A poza tym dużo pracy było i nie chcieli mu dac. Za to na chrzciny miał te 2 tygodnie. Wtedy bardziej go potrzebowałam, bo w domu robiliśmy chrzciny i samej byłoby ciężko.