Mikkaa gratuluje!
Ludzik mnie tez boli od jakiegos czasu i ogolnie dol brzucha tez jak sie przewracam z boku na bok lub wstaje. Kiedys to bylo tylko jak sie nachodzilam lub narobilam a teraz nawet po calej nocy w lozku mnie boli. Zobaczysz jak Ci szybko zleci ja nawet nie wiem kiedy te tygodnie przelecialy, najbardziej mi sie dluzylo na poczatku zylam od usg do pierwszego kopniaka a teraz... jeszcze kilka tygodni. Nie szalej az tak z ubrankami, bo jeszcze pewnie niektore nie uzywane Ci zostana a malenstwo wyrosnie.
Natkusia kochana powodzenia! &&&&zeby latwo i szybko poszlo
Agamemnon ja mialam zwykly materac dla Oskara i teraz mam taki sam dla malej. Nic sie z nim nie zrobilo, maly spal caly czas w lozeczku i nawet sie nie znieksztalcil.
Iwo widze ze Ty tez szalejesz z ubrankami
Mychunia super ze masz dobre wiadomosci po wizycie
Wiikki a Twoj Fabianek juz skonczyl 3 tygodnie

. Zdrowka dla Nadusi:*
Cyntia mialam kilka wozkow przy poprzednich dzieciaczkach i doszlam do wniosku ze najlepsze sa firmowe, sprawdzone, a nie firma kogucik. W polsce przy pierwszym mielismy z duzymi pompowanymi kolami, ladny byl ale szybko sie popsul, zaczal sie sam skladac co bylo niebezpieczne, spacerowka nieznanej firmy tez miala jakis problem, juz nie pamietam jaki ale doslownie z 5 razy jej uzylismy. Przy mlodszym mialam 4 wozki. 3 w 1 z gondola, spacerowka i fotelikiem, po kilku miesiacach kola zaczely zyc swoim zyciem, nastepny na 3 kolach hauck byl bardzo wywrotny jak syn sie wychylal, kolejny wozek, spacerowka hauck zlamala mi sie jak syn byl w wozku, ostatnia spacerowke kupilam maclarena i z niej bylam najbardziej zadowolona. Czasem sporo rzeczy w niej sie znajdowalo a byla naprawde wytrzymala. Teraz kupilismy wozek ktory widzielismy w sklepie, pomacalismy, posprawdzalismy itd a moglismy kupic na ebayu tez super piekny ale juz sie balam ze za kilka miesiecy wywale na zlom. Kochana poczytaj opinie i wybierz najlepszy i najtrwalszy.
Malusiolka zdrowka dla dziewczynek:* Nie dalabys rady spac z dziewczynkami? Byloby wygodniej dla Ciebie bo nie musialabys biegac do nich. Ja tak czasem robie jak mlodszy jest chory, wole go miec pod reka.
Benfica kochana a nie przypaletalo sie cos do Grzesia po szczepieniu? Moja siostra urodzila w styczniu, w marcu lub kwietniu wykupila specjalna szczepionke ( juz nie pamietam na co byla)dla malego i maly wyladowal w szpitalu, mial problemy z oddychaniem i zapalenie pluc. W szpitalu byl ponad 10 dni. Dobrze ze juz jestescie w domku i maly lepiej sie czuje. Buziole dla niego:*
Moj wozek dzisiaj dojechal, maz chcial rokladac ale go powstrzymalam, po co ma sie kurzyc? Jutro na 12 polozna do mnie przychodzi i zobaczymy co powie.
Starszy syn jutro konczy szkole a mlodszy jeszcze musi sie meczyc do srody i w koncu wakacje!