Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super, że u Was trochę lepiej
może te upały tak na dzieci działają
no i najważniejsze, że Ci się maliny nie marnują 
teraz miałam anemię do końca, ale gdzieś z miesiąc po porodzie krew znów była książkowa mimo karmienia piersią 

dobrze, że moja mama przyjeżdża na 4-5godz, bo bym tego tałatajstwa nie ogarnęła
do tego Grzesiowi odwidział się cyc
tzn. kocha cyca, ale żeby pociumkać... przestał przybierać na wadze, pediatra kazała po karmieniu podać mu butlę i zobaczyć czy zje i ile... teraz była pierwsza próba i choć na początku miał opór do smoczka, to jak zaciągnął to wypił 70ml... no i nie wiem... chyba jakby mi się z piersi najadł, to by już nie chciał mm
mam dylemat co dalej zrobić, bo jak on nie pociągnie mi z cyca, to nie będę miała zbyt dużo mleka... a znów jak go będę dokarmiać, to mi laktacja zaraz siądzie, bo nie należę do mega mlecznych mamuś...
z jednej strony pani z poradni laktacyjnej powiedziała, że nie mam pełnych piersi, bo produkowane jest tyle mleka ile potrzeba, no ale skoro Grześ nie przybywa, to chyba jednak nie... a pediatra stwierdziła, że na tym etapie powinnam czuć jeszcze pełne piersi, że później jak dziecko będzie większe, to mogą być flaczki
no mam taki dylemat, że hej ho...
ech i obiad musze....
Ja już bym w pioruny się poddała, szkoda by mi było moich dylematów. No na pewno jakby był najedzony z cyca to by mm nie ruszył. Hmmm no decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie
Z potówkami nie pomogę bo synu miał mało zwykle, ale jak sie juz pojawiały to znak, ze rozebrac musze bardziej i problem znikał.
Oj będę dzisiaj umierać