Ludzik
Fanka BB :)
Benfica generalnie, jak ona pokazywała CI masaż to masuj, tylko rób to regularnie, to wtedy będzie miało efekt, ale nie będzie tego efektu masażu po dwóch dniach. Jeśli chodzi o "odblokowanie" to też może być tak, że wyników nie będzie od razu, ale będziesz widzieć poprawę, więc najlepiej jak po dwóch trzech spotkaniach decydować się na zmiany terapeutów, a na razie wykonuj po prostu jej polecenia.
Oj dziewczyny ja moją babcię kocham i cieszę, się, że jest, ale ręce mi opadają jak z nią czasem rozmawiam. I generalnie po prostu w ciąży ja nie mam w ogóle cierpliwości. I to już widziałam, jak pracowałam. A teraz to w ogóle wszystko dookoła mnie wyprowadza z równowagi. Przez telefon M, niektóre dźwięki i już nie mogę doczekać się końca, bo wszystko mnie drażni. I nad wieloma rzeczami nie umiem zapanować i wybucham. Mówię Wam ciąża zrypała mi mózg jak na razie
Ja na razie Zosi nie straszę, ale informuje ją, jak powinien wyglądać zdrowy styl życia i że trzeba dużo spać
ale mamy duży taras, jakby co M z nią tam będzie spacerował
Oj dziewczyny ja moją babcię kocham i cieszę, się, że jest, ale ręce mi opadają jak z nią czasem rozmawiam. I generalnie po prostu w ciąży ja nie mam w ogóle cierpliwości. I to już widziałam, jak pracowałam. A teraz to w ogóle wszystko dookoła mnie wyprowadza z równowagi. Przez telefon M, niektóre dźwięki i już nie mogę doczekać się końca, bo wszystko mnie drażni. I nad wieloma rzeczami nie umiem zapanować i wybucham. Mówię Wam ciąża zrypała mi mózg jak na razie
Ja na razie Zosi nie straszę, ale informuje ją, jak powinien wyglądać zdrowy styl życia i że trzeba dużo spać
nawet to fajne ;-) no i na pewno mega wpływa na kontakt z dzieckiem ;-)

Tyle sobie człek nie raz naobiecuje, a co do czego to się nie chce albo po prostu nie ma kiedy