agamemnon
Fanka BB :)
Hmm no nie wiem....powiększyły mi się uda i tyłek no i teraz pomału buzia mi się zaokrągla no więc co to ma wspólnego z ciążąAgamemnon - 9 kg to ślicznie jak na 33 tydzień zobaczysz że nie bedzie czego zrzucac tylko ujędrnianie pozostanieja wyliczyłam od mojej wagi startowej i moje 10 kg jest OK
![]()
Co spadnie to spadnie ale reszte normalnie, niech mnie gęś kopnie, musze do świąt zrzucić, ujędrnić czy cokolwiek bo to nie tak ma wyglądać 
Marchew powodzenia z Chodakiem! Zresztą juz chyba po wszystki, jak było??
mychunia ale Ci fajnie, ja zapomniałam, ze gdzieś byłam :-
Ludziku, Tobie życze tego samego - mało absorbującego dziecka! :-)yyyy to jak, która pierwsza rodzi??

iwo, zajebiaszczo, że Młoda ma super wyniki i że sport wraca do łask
Ja też mam rolki ale nie umiem jeździć 
Grzanko, a Ty ile przytyłas i ile już zrzuciłaś??
jak o tym nie myślę, to jakoś idzie... razem się wspierajmy, żeby jak najdłużej wytrwać... minusem jest to, że u nas dochodzi zazdrość Gabrysia - jak karmię Grzesia to potrafi albo wejść mi na głowę albo nawet kopnąć...
najgorzej jest w dzień jak jeden beczy a drugi woła ciągle: mama kupę, mama siku, mama kanapkę, mama chodź tu, mama ukucnij, bo chcę się przytulić... itp., itd. ... Gabryś jest tak zazdrosny, że zwykle do awantury jest jeden krok i bardzo często mamy awanturę. Kilka razy dziennie. Mój A też teraz wyjeżdża sporo :-(
choć ja mam z laktacją dziwnie - jednego dnia właściwie mam cały dzień pełne piersi, że Grzesia zalewa, a drugiego takie flaczki
i nie zaobserwowałam, kiedy jak jest i od czego to może zależeć
Moja koleżanka miała taki apetyt jak karmiła, ze mówi gorzej jak w ciąży. Nic nie schudła karmiąc, wręcz chyba przeciwnie
Mam nadzieje, że Gabrysiowi przejdzie. Ciekawa jestem co poradzi Wam kobitka o tej 12, czekam na wieści