Witam,
widzę, że nastroje nie najlepsze. Mam nadzieję,że dzisiaj z każda minutą będzie lepiej
U mnie promiennie, bo mój mąż wczoraj o 20 stanął przed domem moich rodziców z bukiecikiem róż

i przynajmniej spędziliśmy razem trochę czasu, zasnęłam w jego w objęciach dziś go wyprawiłam do pracy, a ja mam dobry humor

Mała też wczoraj, jak słyszała głos taty to jakaś taka delikatniejsza dla mamy była wieczorem

to teraz wytrzymać tylko do soboty, bo remont powinien skończyć się w sobotę i M po mnie przyjedzie
Agamemnon szukaj lepiej babki, bo w sumie nie wyobrażam sobie, żebyś wszystko robiła sama, jak jest taka możliwość korzystaj z tego, bo chyba nie ma nic gorszego niż zdenerwowany i ciągle zmęczony rodzic, który nie ma na nic siły.
MamoTomeczka spokojnie mąż wróci z delegacji i trochę Cię odciąży, przynajmniej pewnie Tomkiem się zajmie, a Anulkę może to ugryzienie denerwowało, oby dzisiaj dała Ci odetchnąć od swoich wrzasków.
Agamemnon lekarze mają swoje podejście do cen leków, ale może pomogą, więc czasem warto zapłacić więcej.
Miłego dnia, idę do sklepu póki upałów jeszcze nie ma